Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:28 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Възвание за революция в съзнаниетонови  
Авторзззз (Нерегистриран)
Публикувано19.09.06 09:20

Възвание за революция в съзнанието.

Тема Добри БожилКов,нови [re: зззз]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано19.09.06 10:43

отдавна прекаляваш и си търсиш бановете във всички клубове, които посещавам.

Днес ще те предложа за бан в административния клуб. Писна ми да ти гледам рекламите на слабоумната лична страница. Само Мулето е по-досадно от теб !!!

П.п. г-н модератор, тази тема е за триене. Ако някой иска да му чете глупостите - нацвъкал ги е във още 50 клуба.

Тема Стана ми любопитно [re: martyr]  
Автор PanTer ()
Публикувано19.09.06 13:37

и погледнах линка. Не го прочетох, нямам време сега. Но по диагонал погледнато не виждам нищо лошо и нередно в статията. Че даже май и (пак по диагонал погледнато) е вярна. Нито пък нередно виждам в линка.
Вярно, че няма нищо общо с домашните любимци, но като изключим това - какво му е лошото, че чак пък бан, че и в административния клуб?

Тема Re: Стана ми любопитнонови [re: PanTer]  
Автор MechoPuh. (новак)
Публикувано19.09.06 13:57

Да, аз също този път с ръка на сърцето мога да кажа, че статията не е лоша (аз също я прегледах отгоре-отгоре). Вярно, че не и е мястото тук, но ..... чак пък бан

Тема Ако четеш 50-60 клуба,нови [re: PanTer]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано19.09.06 13:59

като мен и в 3/4 от тях има реклама на сайта на Добри Божилов - ти писва. А като си чел предишни негови писания, виждал си книгата му за Отвореният код, чел си скандалите, които предизвиква, за да се рекламира ... ти опротивява напълно и започваш да му "кроиш шапка". Нищо лично.

{post scriptum} ами то и в платформата на Болен Лидеров има толкова много хубави работи. Почти забравяш, че той поздравява късо подстриганите си поддръжници със специфично вдигане на ръка.

Тема Re: Ако четеш 50-60 клуба,нови [re: martyr]  
Автор PanTer ()
Публикувано19.09.06 14:09

Е, де. Явно имаш нужда от почивка.
Защо ги четеш всички тия работи, като не ти се четат?
Виж аз като не им обръщам внимание даже не съм ги и забелязала, че съществуват.
Иначе вероятно си прав - не им е мястото в клубове като този на реклами и пропаганди.

Тема Точно това е забавното :-)нови [re: PanTer]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано19.09.06 14:14

спокоен съм, като вол. Просто има някой хора, на които не им прощавам евтините трикове и ги преследвам където ги видя. Мисля, че вендетта се казваше . Иначе съм луд фен на котките :-) във всякакви форми. Любима порода е хиперпигментираният леопард - демек черната пантера.

Тема Re: Точно това е забавното :-)нови [re: martyr]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано19.09.06 15:11

опс, още малко ОФФ:

пантерка викаш? а тази тук харесва ли ти? и на външен вид го докарва и на характер. какво ще кажеш?

Тема Пантерче по-скоро.нови [re: deni112]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано19.09.06 17:14

Сладурана е, но в момента нещата са комплексни в къщи. Предстои местене и т.н.

Тема Re: Възвание за революция в съзнаниетонови [re: зззз]  
Авторя (Нерегистриран)
Публикувано14.11.06 22:40

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.