Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:12 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема добър кучешки хирургнови  
АвторHeли (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 16:57

Здравейте
Кучето ми се нуждае от операция и т.к. се напатих от измислени доктори, моля ако някой е доволен или знае къде мога да намеря наистина компетентни доктори с необходимия опи и стаж да ме посъветва.
От София съм.

благодаря предварително

Тема Re: добър кучешки хирургнови [re: Heли]  
Автор иcтa (ди Порифос)
Публикувано11.04.05 16:59

не знам дали е и хирург, но пробвай на 02/736166 или 0888621312 - д-р Радослав.

животът е песен - не пей фалшиво !!!

Тема Re: добър кучешки хирургнови [re: иcтa]  
АвторCъвeт (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 18:08

Отиди в клиниката Бест Вет на ул."Нишава".
Там имат модерна апаратура и добре специалисти. Търси доктор Димов.
Успех!

Тема Re: добър кучешки хирургнови [re: Cъвeт]  
АвторHeли (Нерегистриран)
Публикувано12.04.05 08:25

Благодаря за съвета, но за съжаление съм чувала доста отрицателни отзиви за БестВет,т.к. живея на близо.
Чух за някаква клиника сбу входа на Зимния дворец.Някой да знае нещо за ветеринарите там?

поздрави

АвторAди (Нерегистриран)
Публикувано13.04.05 19:52

Кажи за каква операция става дума - това е важно!

АвторБoнбoн (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 16:23

Някой препоръчвал ли ти е д-р Аминков.
Чувала съм, че е добър хирург и разполагал с добра база - някъде в Красно село.
Не съм ползвала услугите му, но съм виждала оперирани от него животни - предимно счупвания.

Автор Чpeвoyroдниk (яде и пие)
Публикувано22.04.05 00:11

Поддържам напълно мнението на иста. Отиди при д-р Радослав Драгоманов и няма да сбъркаш. Познавам го от 3 години и е правил две успешни операции на мои животни - по една на кучето и котката. Прави поне по 2-3 операции на седмица. Ако си в центъра, можеш да пробваш и при д-р Иван Попов на ул. Иван Вазов. Той е жива легенда. Там обаче ще чакаш повече и ще е по-скъпо.

Автор m_dyakova (Marta)
Публикувано26.04.05 10:26

Най-добрия екип е в Обединена ветеринарна клиника Варна! Има специалисти в всички области и за различните животни. Клиниката е много модерна.
Правили са присаждане на сухожилие на кучето ми и ползваха помоща и на хуманен лекар от Военна болница - Варна.
тел. 052 / 300 - 804 - Д-р Иван Кацарски, Д-р Ангел Борисов, Д-р Делчев, Д-р Димирова...

www.bullmastiff.hit.bg

Тема Re: добър кучешки хирургнови [re: m_dyakova]  
Авторrocт (Нерегистриран)
Публикувано14.05.05 18:00

В София има САМО три добри клиники в които се работи чисто, с необходимите консумативи и медикаменти и с много добри специалисти:
1. Др. Аминков - за съжаление не знам къде му е клиниката в момента, иначе е перфектен хирург.
2. АНИМО Младост и Люлин
3. Др. Димов - Бест Вет

ако те не могат да помогнат - работата отива към оня свят. От ВСИЧКИ други има м само лоши впечатления - най вече от зоологическата градина, Бай-вет и айде да спра до тук.

за новата клиника Син кръст нямам още впечатления - пожелавам им успех и много четене

Важно - тук прочетох, че др. незнамкойси правел по 2-3 операции седмично - ТЪРСЕТЕ КЛИНИКИ В КОИТО СЕ ПРАВЯТ ПО 2-3 на ден!!!!!
Това значи че те все пак имат живи пациенти, които да оперират!!!

Тема Re: добър кучешки хирург [re: Heли]  
Автор irma (непознат)
Публикувано15.05.05 15:04

най-добрите специалисти са в стара загора.аз гледам немски овчарки и съм от сопот.град с доста ограничени възможности по отношение на медицината.мъжкото ми куче,което няколко пъти е ставало шампион и което много обичам(не заради титлите),получи усложнения с жлезите и се оказа че трябва да се оперира.днес чакам да дойде хирург от стара загора,за който знам че е най-добрия.след като всичко мине мога да ти дам повече информация,но съвета ми е да търсиш помощ от там.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.