|  | | 

| 

| 

| Тема |  Някой да подарва кученца?   |  |  | Автор | Eнтycиacт (голям) |  | Публикувано | 06.06.06 13:58 |  |  | 

Търси се кученце за един добър дядо, да му прави компания на селото му, да си тича на воля, да гони кокошките и да плаши котките .

НЕ куче-пазач, НЕ овчарско-куче или с някакво друго подобно педназначение! Просто домашен любимец, без порода и т.н. Да му се знаят все пак родителите, за да се знае колко голямо ще стане, защото не ни трябва голямо куче (можех да намеря кръстоска на немска овчарка с Голямо Улично Превъзходно, ама и потомците като пораснат ще станат големи и човекът не може да си изхрани кутрето). По възможност мъжко.
 Може да сте сигурни, че кучето ще се радва на много обич и внимение

Аз не зная и къде да търся такова куче, така че ако знаете някой форум или сайт, където се публикуват такива обяви, моля да ме насочите.
 Благодаря

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Някой да подарва кученца?  [re: Eнтycиacт] |  |  | Автор | MechoPuh (Нерегистриран) |  | Публикувано | 06.06.06 15:19 |  |  | 

Виж и тук:
 http://bezdom.hit.bg/
 Няма начин да не се намери кученце, което да отговаря на нуждите и желанието ви. Успех!

|  |  |  
             |  |  | 

мерси :) даже вече се свързахме с едни дето подаряват

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Някой да подарва кученца?  [re: Eнтycиacт] |  |  | Автор | MechoPuh (Нерегистриран) |  | Публикувано | 06.06.06 17:38 |  |  | 

Супер! Айде после ще разказваш кой кучо сте си избрали . А ако и със снимки ни зарадваш по-нататък, цена няма да имаш! Ей, и да го обичате и гледате хубаво .

|  |  |  
             |  |  | 

Ами ще ходиме с приятелката ми (за нейният дядо е кучето) да видим едно тази вечер, но ако нещо не й допадне (ако не се сприятелят) ще трябва утр спешно да търсиме, защото идеята е да го закараме още в петък на селото.

А иначе кучето ще си отживее живота там - гаранция!

|  |  |  
             |  |  | 

ако не успеете пиши пак, че имам едно тъкмо по вашите критерии. снимки ще ви изпратя и всичко.

|  |  |  
             |  |  | 

пращай снимка и инфо, и къде е кучето, и каквото се сетиш
 cristo@abv.bg

|  |  |  |  

|   | 
 |