Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:23 08.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема ku4e i kotkaнови  
Авторradostina (Нерегистриран)
Публикувано29.08.05 23:57

predi 5 dni si vzeh nemska ov4arka mujka na 2 meseca.a imam i kotka(na 6 god,jenska) oba4e neznam kak da gi napravq priqteli.ve4e gi sre6tah nqkolko puti no kotkata mi mu suska i ne go dopuska do sebe si.vsi4ki mi kazvat,4e im trqbva vreme.Kolko?i ima li na4in da im pomogna v spriqtelqvaneto?molq vi daite mi suvet 6toto mnogo obi4am kotkata,a ve4e se privurzah mnogo i kum ku4eto i ako ne sviknat 1 s drug neznam kakvo 6te pravq

Тема Re: ku4e i kotkaнови [re: radostina]  
Автор MeeLa ()
Публикувано30.08.05 12:53

i spored men nqma svikvane, ako beshe obratnoto - po-lesno shteshe da e, no kotkite se vyzpriemat kato stopani na doma i + tova sa tolkova samovljubeni, che se zabravqt ot vreme na vreme i ednin nov domashen ljubimec mnogo shte gi razstroi.
Kotkata ti shte spre da syska na kuchenceto, no povqrvai mi, nikoga nqma da go zaobicha.
Pri nas beshe syshtata situaciq, imahme kotarak na 6g. kogato si vzehme irlandsko seterche. Postepenno kotkata se primiri s prisystvieto, no do posledno ne spirashe da pravi nomera - izpikavashe se v koshcheto na seterkata, noseshe i mishki i gi pyhashe pod zavivkite, dereshe q kogato ostavaha na same...
posle tozi kotarak pochina i sled nego si vzehme jenska kotka, koqto kato rajdashe q myrzeshe da si gi gleda i seterkata i otglejdashe kotiloto... kuchetata sa po-vseotdaini, povqrvai mi
pojelavam ti uspeh, prosto imai tyrpenie i gi sreshtai po-chesto, otnasqi se s ednakva obich i kym dvete za da ne revnuvat i da razberat che za teb te sa ednakvo vajni:)))

Тема Re: ku4e i kotkaнови [re: MeeLa]  
Автор MANUS (cat person)
Публикувано30.08.05 13:43

глупости
виж клу котки за мноооооооого доказателства за обратното.

The brave are always the first to die

Тема Re: ku4e i kotka [re: radostina]  
Автор alys ()
Публикувано30.08.05 22:15

Остави ги и те сами ще се разберат. Храни ги в отделни панички и не допускай да си пречат по време на хранене, поне на първо време. Ето моя кратък опит - снимката е след едноседмично съжителство:

Тема Re: ku4e i kotkaнови [re: alys]  
Авторra4eto (Нерегистриран)
Публикувано30.08.05 23:17

6te moje li pak da mi prati6 snomkata,4e ne moje da mi q otvori

Тема Re: ku4e i kotkaнови [re: ra4eto]  
Автор MANUS (cat person)
Публикувано31.08.05 08:09

The brave are always the first to die

Тема Re: ku4e i kotkaнови [re: ra4eto]  
Автор alys ()
Публикувано31.08.05 11:21

И при мене сега не се отваря, а вчера беше ОК. Виж

и .

Тема Re: ku4e i kotkaнови [re: MANUS]  
Авторra4eto (Нерегистриран)
Публикувано31.08.05 13:24

blagodarq vi mnogo

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.