Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:40 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема Domashen liubimez li e zaeka!?нови  
АвторOpahopa (Нерегистриран)
Публикувано13.01.04 01:48

Vijte problema i daite niakakvo predlojenie.
Nastoiashtata mi jena e gledala v prodaljenie na 6 god. edin zaek v apartamenta si i po tochno v hola, v edna kletka. Kogato se prinasiah da jiveia pri neia (predi 7 meseza) daje i ne sam predpolagal, che zaizite mirishat tolkova silno i gadno - ot urinata i fekaliite im. Kolkoto i da se chisti - mirishe. Tia ne iska da go mahne, poneje bil podarak ot sina i, a az pveche ne moga da jiveia v tazi smrad.
Situaziata e ni napred, ni nazad.
Kakvo da pravia?!

Тема Е става и за мезе !нови [re: Opahopa]  
АвторГacтpoнoм (Нерегистриран)
Публикувано13.01.04 21:13

Задушен, с моркови и лук !

Тема Re: Domashen liubimez li e zaeka!?нови [re: Opahopa]  
Автор Boby_ (Турбото)
Публикувано14.01.04 09:10

В кофти ситуация си изпаднал. Без компромис тук няма да се мине. Може би е добре да помислите за преместване на заека в друго помещение? Иначе не знам какво друго да те посъветвам.

Авторmari (Нерегистриран)
Публикувано16.01.04 23:40

vish sega kakvo sam 4uvala..saek v kastata e na bednost,tai 4e vednaga go ishvarli pres balkona i hi4 ne i objasnjavai))))

Тема Явно зайчето [re: Opahopa]  
Автор 3aйчe (бяло)
Публикувано18.01.04 17:16

не е декоративно, защото те не миришат. В такъв случай единственото, за което се сещам е или да го изнесеш в друга стая или пък да му купуваш от възможно най-силно ароматизирания талаш ! Това е !
Успех

Тема Re: Domashen liubimez li e zaeka!?нови [re: mari]  
АвторNao (Нерегистриран)
Публикувано24.02.05 03:22

Господи, млъкни пък ти с тия глупости, че дразниш. В 3 теми съм влязла, в 2 от тях ни убеждаваш да си шатнем любимеца щото си я чула тая философия от някоя склероза.
Не само, че декоративните зайковци не миришат, но и домашните зайци, отглеждани в що годе хигиенична среда не го правят. Просто обърнете внимание на чистотата на клетката и сменяйте по-често талаша(който, както каза една една мацка по-нагоре, е по-добре да е силно ароматизиран). Убедена съм, че едно чисто и подържано зайче няма да е проблем и за най-чувствителния нос. Това е.

Авторagripina (Нерегистриран)
Публикувано24.02.05 09:27

Ако е мъжко зайчето,действително мирише по-силно урината.Това е така,защото те с нея маркират своята територия,при котките също е така .Спасението е по-често сменяне на тоалетната.Не зная дали е късно да му създадете нови хигиенни навици,тоест да се опитате да го научите да ходи на котешка тоалетна,а тя може да се постави и в друго помещение.Колко е голямо зайчето?

Тема OBEZMIRISQVANEнови [re: agripina]  
Автор *Ginger* (непознат )
Публикувано02.03.05 22:13

Takaaaa, ne e vqrno, 4e dekorativnite ne miri6at, dekorativni zaici nqma, tova e vse edno da nari4ate drebnite porodi ku4eta "dekorativni"! Zaeka si e zaek, nezavisimo ot goleminata ili porodata i ne6toto, koeto zamirisva e urinata, samite jivotni vaob6te ne miri6at na lo6o. Problema e, 4e vaprosniq zaek e v kletka i predpolagam na danoto na kletkata ima darveni stargotini, koito sa podgiznali v pi6 i ne se smenqt vseki den! Aromatiziran tala6???? tova e otvratitelno, predstavqm si kakvo im e na jivotnite da go di6at tova, puk i darvenite stargotini sa NE za zaici. RE6ENIETO S MIRIZMATA E: kato za na4alo edin du6 na zaio i priu4vane kum kote6ka toaletna s re6etka /za da nqma mrasni jalti kra4eta, koito miri6at/. Moq e ve4e 5 meseca e perfektno 4ist, maika mi me gleda6e s nedoverie, no kogato mi doide na gosti za po-dalgo i vidq, 4e ne miri6e nai-nakraq mi povqrva, 4e ne si govorq gluposti za mirizmata.

Автор zoomaniak (фАнАтик)
Публикувано03.03.05 14:11

Кво ти пречи миризмата. Има толкова начини да се справите с нея че ти е бедна фантазията

Тема Re: Е става и за мезе !нови [re: Гacтpoнoм]  
Автордив пeтeл (Нерегистриран)
Публикувано03.03.05 14:24

Напълно те подкрепям!
Мястото на заека е в тавата а не в хола.
Задължително с биричка!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.