Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:14 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Домашни любимци
*Кратък преглед

Тема HELP!!!  
АвторKre (Нерегистриран)
Публикувано23.05.03 11:34

imam neveroyaten ,8-godishen kotarak,koito mmnogo me trevoji naposledyk.
Proplemyt e ,4e v urinata mu ima kryv i ponyakoga oshte nyakakvi malki slizesti neshtica.Yavno go boli i pishka trudno.Dosta e debel (meko kazano),no i dosta podvijen - izvejdame go na razhodka i imame oshte edno kote, s koeto po4ti sybarayt kyshtata kato po4nat da se gonyat.Sipvame im samo mineralna voda (pri nas vodata e mnogo varovita i vkyshti sym ya zabranila za piene :o) ,no te uspyavat da si nameryat 4eshmyana(oblizvat vanata!!!).
Ami mai tova e.
Molya vi pomagaite !!!

Тема Re: HELP!!!нови [re: Kre]  
Автор Чpeвoyroдниk (яде и пие)
Публикувано23.05.03 17:36

Веднага на ветеринар! Не се подмотвай, че лошо може да стане! Ако си в София, в центъра или в Младост, Дървеница, Мусагеница, Дружба, мога да ти препоръчам.

Тема Re: HELP!!!нови [re: Чpeвoyroдниk]  
АвторHиkoй (Нерегистриран)
Публикувано24.05.03 23:52

Суха, гранулирана храна ли им даваш да ядат?Ако им даваш и са мъжки ВЕДНАГА СПРИ.Заведи котката си спешно на ветеринар.На мъжките котараци не бива да им се дава гранулирана храна, защото им се запушва пикочния им михур.Ще трябва извесно време да му биеш инжекции.

Тема Re: HELP!!!нови [re: Hиkoй]  
Автор JON 3 VOLTA (VOYAGE)
Публикувано25.05.03 12:39

4e trqbva da se hodi na lekar e vqrno, ama tova za suhata hrana si e glupost. Moje daden vid suha hrana da ne e podhodqhta za dadenoto jivotno, noda tvardi6 4e 6tom e majki netrqbva da go hrani sas suha rana e sme6tno.

YOU TALK TO ME ???

Тема лоша работанови [re: Kre]  
Автор lQ (predator)
Публикувано25.05.03 16:34

за съжаление това се среща често при мъжките котараци, които не е**т - получава се запушване на пикочния канал. обикновено след появата на този проблем следва незабавна кастрация. трябва веднага да го заведеш на лекар.

...хайку за вълци...

Тема Re: лоша работанови [re: lQ]  
Авторkre (Нерегистриран)
Публикувано26.05.03 11:30

toi si e kastriran,a tova za suhata hrana sym go 4uvala i drug pyt i mai shte im ya spra(s risk da mi izyadat ushite ;o)
Ot 2 dni e na dieta -malko ot suhata hrana ,kiselo mlyako i kakvoto e opasyl, i ima nyakakyv efekt - ne vinagi ima kryv, no nyama da e dostaty4no mai .
Za konservite "mokra" hrana na golemite marki - nyamate li 4uvstvoto ,4e neshto ne e nared.Ne mi izglejda dostaty4no mesna.kato 4e li e pove4e ovlajnena granulirana.
S drugi dumi dali da im varya glavi i riba ili konservite sa dostaty4no dobri?
Ot Jambol sme i veterinaryat ni go nyama tezi dni,a samo na nashiya imam doverie.
4udim se oba4e dali da ne idem do Stara Zagora - ta ako mojete tam da mi prepory4ate nyakoi shte e dobre.
i blagodarya mnogo za syvetite.

Тема Re: HELP!!!нови [re: Kre]  
АвторKpe (Нерегистриран)
Публикувано27.05.03 15:20

заведох го на лекаря най-накрая и сега го дупчим на поразия,но е по- добре.
Ветеринарят каза,че сухата храна не е добра заради голямото количество фосфор - вреди на бъбреците и сега дори риба няма да му даваме известно време.А на консервите "мокра" маркова храна пише,че съдържа "...минимум 4% месо..." - няма да коментирам.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.