Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:56 17.07.25 
Мобилни комуникации
   >> PDA
*Кратък преглед

Тема Покана от www.pdashop-bg.comнови  
Автор pdashop (непознат )
Публикувано27.11.05 17:41

Здравейте на всички от този форум!

Имам удоволствието да Ви представя изцяло обновения онлайн магазин за PDA асистенти - www.pdashop-bg.com. В него можете да намерите информация за повечето от наи-популярните PDA устройства и аксесоарите към тях, да си купите или продадете Вашето PDA устройство или да поръчате нещо ,което не можете да намерите в България. Ние предоставяме възможност да публикувате Вашата обява напълно безплатно,а също така можем да сложим устройството, което продавате директно да се продава на сайта. За целта, трябва да се свържете с „Отдел Продажби” и ние ще обявим Вашето устройство в нашият сайт с определена от Вас цена.

Очакваме Ви!

Поздрави,

Владимир Иванов
/собственик на www.pdashop-bg.com/

Тема Re: Покана от www.pdashop-bg.comнови [re: pdashop]  
АвторБyлдoзep (Нерегистриран)
Публикувано28.11.05 11:33

Първо браво за дизайна и за опита да запълните липсите на аксесоари на нашия пазар.
Айде някое въпросче- някаква възможност да докарате калъф за Tungsten T2 ? А и още- следя по форуми за GSM че масово липсват аксесоари за SonyEricsson P800 - а е разпространен и хората се чудят откъде да си купят стилус например. Аз например търся да купя флип клавиатурка и двата безела- ето линкове да видите за какво говоря

и това

Диря и стилуси и някакъв калъф- лошото е че хората с този телефон извънредно лесно чупят стилуси и губят безели и клавиатури. Калъфи никога и не е имало свестни. Та внесете тия аксесоари и ще имате купувачи за тях със сигурност

Тема Re: Покана от www.pdashop-bg.comнови [re: pdashop]  
Автор bgeorgiev (непознат)
Публикувано10.12.05 14:36

Защо не мога да отварям адреса ви
http://www.pdashop-bg.com/

Тема Re: Покана от www.pdashop-bg.comнови [re: bgeorgiev]  
Авторpdashop-bg (Нерегистриран)
Публикувано11.12.05 02:13

Zdraveite,
Po nezaviseshti ot nas prichini vremenno nyamashe dostup do saita na 10.12.2005 za okolo 2h za koeto se izvinyavame.

PDASHO-BG TEAM

Тема Re: Покана от www.pdashop-bg.comнови [re: pdashop-bg]  
Авторbgeorgiev (Нерегистриран)
Публикувано11.12.05 16:00

Аз изобщо не мога да отворя този адрес WWW.PDASHOP-BG.COM
Дали причината не е в доставчика???

Тема Аз втори път оттам не вземам!нови [re: pdashop]  
Автор o2 (maniac)
Публикувано19.12.05 14:50

Не си поръчвайте оттам. Не и дребни неща. Взеха ми към 6 лв за куриер за София! И още 2 лева и нещо, които куриера така и не успя да ми обясни за какво ги взема, но ги имаше в сметката. Така че имайте едно наум!

Тема Re: Аз втори път оттам не вземам! [re: o2]  
Автор pdashop (непознат )
Публикувано22.12.05 20:07

Добре де всичко хубаво ама нещо си много неточен с това изказване.Първо кажи какво си взел от моя магазин и на каква стойност за да видя къде е грешката,защото нещо не ми се вижда реално.
Първо цената за доставка за София е за 1кг е 3,60лв с ДДС
Второ аз поемам инкасото за наложения платеж така ,че клиентът да лати само продукта + доставката
Трето когато си поръчвал това нещто ,което дори и не казваш какво е не си споменал какъв вид поръчка да е и предполагам проблема идва с това ,че поръчката е била спешна до 2ч и затова е имало проблеми с парите.

За мен не е проблем да ти възстановя разликата от 3.60лв до 8лв ,но просто недей да казваш ,че е наша грешката или нашите продукти не са добри.

ВЪПРОС НА ТВОЙ ИЗБОР Е ДА ПОРЪЧВАШ ИЛИ НЕ

Тема Re: Аз втори път оттам не вземам!нови [re: pdashop]  
Автор o2 (maniac)
Публикувано23.12.05 12:02

Съжалявам ако мнението ми е прозвучало прекалено негативно, за което се извинявам. И никъде не съм казал, че продуктите ви не са добри.

Поръчах си от вас лепенки за екран за ПДА на стойност 22.00лв. От разговора по телефона с вас разбрах и че цената за доставка е 3 и нещо, може и 3.60 да е било. Поръчката не беше спешна.

Та идва куриера на следващия ден (Сити Експрес) и носи бележка със следните суми вътре:

Превоз: 5.40
Наложен платеж: 22.00
Други: 2.40
Инкасо: 1.64

И трябвало да платя всичко без инкасото. Интересното беше, че куриера така и не успя да ми обясни какви са тези "Други" за 2.40. А защо доставката е 5.40 може би ще ми обясните вие. Мога да приложа и снимка на въпросната бележка с цените. Там се вижда, че поръчката не е експресна.

Не съм за няколкото лева, не искам да ми ги връщате. Просто предупреждавам другите какво ми се случи на мен. И откъде да знам дали пак няма да ми се случи като пазарувам от вас следващия път.

Тема Какво се оказа...нови [re: o2]  
Автор o2 (maniac)
Публикувано23.12.05 17:24

Оказа се, че има начислена такса за експресна доставка и проблемът е бил във фирмата куриер, която е доставила стоката.

Собственикът на pdashop-bg.com се свърза с мен да ми обясни подробно къде, как и защо са се объркали така нещата и ме увери, че друг такъв случай няма да има. Човекът беше наистина отзивчив и ми направи добро впечатление, като веднага ми предложи връщане на надвзетите пари + отстъпка за някоя от следващите ми поръчки.

А, и спомена за скорошен внос на нови ПДА аксесоари, които засега ги няма в БГ. Така че хвърляйте едно око на сайта :)

П.П. Ако нещо на някой му трябват контакти със сайта, те са в българската част, т.е. ако разглеждате английската версия и се чудите как се пита колко струва еди кое си (както аз бях направил) да знаете!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.