Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:11 04.07.25 
Мобилни комуникации
   >> PDA
*Кратък преглед

Тема Siemens SX45нови  
Автор BlackEarl ()
Публикувано17.11.05 10:13

Някой може ли да ми каже как да си пусна интернет през кабел на Siemens SX45. ОС-то е виндовс 2001, и от настройките на конекциите мога само да направя връзка през модем.
Също така не мога да осъществя връзка през GPRS.
Благодаря за помоща

Earls of black, flying high
Coming through the darkened sky

Тема Re: Siemens SX45нови [re: BlackEarl]  
АвторБyлдoзep (Нерегистриран)
Публикувано17.11.05 10:51

Ами аз не знам дали не бъркам но този модел има ли въобще GPRS ? А за да стане през кабела- виж нейде в настройките имаше нещо като connection и дай да е pass trough (не помня къде беше точно из настройките аз минах на Палм но търси този израз). А ако има GPRS звънни да мобилния оператор да ти ги кажат.

Тема Re: Siemens SX45 [re: BlackEarl]  
АвторБyлдoзep (Нерегистриран)
Публикувано17.11.05 10:51

Ами аз не знам дали не бъркам но този модел има ли въобще GPRS ? А за да стане през кабела- виж нейде в настройките имаше нещо като connection и дай да е pass trough (не помня къде беше точно из настройките аз минах на Палм но търси този израз). А ако има GPRS звънни да мобилния оператор да ти ги кажат.

Тема Re: Siemens SX45нови [re: Бyлдoзep]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано19.11.05 00:00

доколкото разбрах иска да ползва интернета от компа на телефона ,а не обратното.
Някой го правят на обикновенни телефони с блутут,но ме мързи да пробвам и аз

Тема Re: Siemens SX45нови [re: Бyлдoзep]  
Автор horror ()
Публикувано21.11.05 16:13

SX45i поддържа GPRS, SX45 - не.

Error 113: Illegal operation. Brain not found. Process terminated.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.