Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:57 06.07.25 
Мобилни комуникации
   >> PDA
*Кратък преглед

Тема моля за идеинови  
Автор Az_be (непознат)
Публикувано01.03.05 23:29

Абе искам да се допитам до всички читатели на този клуб значи имам тошиба е740 като си я взех много се кефих ама всичко това беше за 1 седмица и ми омръзна и сега се чудя какво да го правя незнам май не искам да го продавам но така си седи и не го ползвам.
Дайте ми идеи кой от вас за какво си ползва покет пи си то.
И ако реша да го продавам за колко евентуално бих могъл.

Тема Re: моля за идеинови [re: Az_be]  
АвторAlex (Нерегистриран)
Публикувано06.03.05 12:55

na moeto kachih karta na Sofij, ako mislish che moje da ti e polezno pishi na myself_4@abv.bg

Тема Re: моля за идеинови [re: Az_be]  
Автор arielsat (непознат )
Публикувано20.03.05 01:30

:-))) heheheheh , moze da jitkash games vecher kato liagash da spish :-))) ima iaki quest 's za nego :-)/FADE,SorceryPDA,MYST,Jorney to ....,GILBERT...and etc / moito go polzwam sashto i za distanciono :-)) /NEVO/ ako imash WIFI , moish da si hakcnesh spokoino nekoi link i da si netish dokato se vargaliash v legloto :-))obache vav WC to e nezamenimo .Che daze i DivX filmcheta mosih da dziapash :-))Ako mu slozish podhodiash soft , moze i VoiP razgovori da praish prez nego :-)) Na men lichno mi pomaga adski mnogo english - china voice translator :-)) super iako translira . Ima i gps bluetoth modulcheta da se prodawat , slagash si edno v joba i podhodiashtite maps v PDA -to :-)) V CHINA mi beshe svrah polezno :-)) heh s tiahnite knizni karti na kitaiski se edno gledash kartinki i nishto ne razbirash

Тема Re: моля за идеинови [re: Alex]  
Автор Gallandro (орк-меланхолик)
Публикувано21.03.05 14:46

Това с картата изглежда интересно... Само картинка ли е или е за някой вюър с възможности за търсене и и т.н.?

Тема Re: моля за идеинови [re: arielsat]  
Автор Az_be (непознат)
Публикувано21.03.05 17:24

to hubavo igri ama neznam ot kade da teglia ne moga da si nameria sait za teglene na igri i programi,ako niakoi moje da mi kaje shte mu bada mnogo blagodaren.Ama da ima i krakove de.

Тема Re: моля за идеинови [re: Gallandro]  
АвторAlex (Нерегистриран)
Публикувано02.06.05 10:50

Отдавна не бях поглеждал тук.
За картата - засега съм направил само viewer с zoom и pan. Ако наистина те интересува технологията - използвал съм карта в Arc Info формат, но съм го конвертирал така, че да мога да го чета на Pocketa с .Net VB и CompactFramework. Смятам зад графиката да има поддръжка чрез някаква БД, работеща на WM2003 и да добие ГИС функционалност, но засега съм спрял до тук. Имам още доста идеи и за някои от тях определено ще ми трябва помощ. Ако имаш интерес, може да пишеш на myself_4@abv.bg - Александър.

Тема The Site ... [re: Az_be]  
АвторHAMMER T (Нерегистриран)
Публикувано14.06.05 01:32

http://pocketbulgaria.com/forum/
Заповядай тук, избирай си и инсталирай
Ако имаш нужда от помощ ела в #pocketpc

Тема Re: The Site ...нови [re: HAMMER T]  
Автор arielsat (непознат )
Публикувано28.06.05 02:28

@ HAMMER T

bravus ;-)) za linka :-))))) decho e velik . ama ima i po veliki

p.s. tarsi v ruskite forumi . palno e s ftp-ta .

ima iak emulator za sonyplaystation 1 , povecheto games varviat na nego , edinstwenoto uslovie e da imash min 512Mb card i pone 300Mhz cpu

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.