Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:11 06.07.25 
Мобилни комуникации
   >> PDA
*Кратък преглед

Тема emulator questionнови  
Авторdarklord (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 14:09

Искам да тествам една програма на емулатора на palm. Само че ми трябва да има кирилица. Инсталирах си palmtype но не ми показва кирилицата. Някой да има представа от къде може да идва проблема?
Предварително благодаря за указаното съдействие.

Тема Re: emulator questionнови [re: darklord]  
Авторpapa (Нерегистриран)
Публикувано05.04.03 14:10

HI, ami da ti kaja i az opitah ama nestava. Imam go Palm Type na moia Palm i funktionira, neznam obache shto ne raboti na Emulatora....
Probvai go na samia Palm

Do skoro..

Тема проблема е решен....нови [re: papa]  
Авторdarklord (Нерегистриран)
Публикувано08.04.03 01:53

Оказа се, че след инсталирането на palmtype трябва да се направи soft reset. Като го направих и тръгна.

Тема Re: проблема е решен.... [re: darklord]  
Публикувано08.04.03 20:19

Hi, koia version imash na PalmType? Az pravih mnogo pati soft reset ama ne se poluchi....Kaji koia version na emulatora polzvash?Kaji neshto za programata si !! :-)

Do skoro

Тема Re: проблема е решен....нови [re: papa]  
Авторtapaka (Нерегистриран)
Публикувано15.04.03 11:21

pi4ove prostete za tapiq vapros ama kav e toq PalmType? az se cyriliziram s PILOC ama i pri mene ba4ka samo v PALM-4eto. emulatora ne 6te:( nqkvi idei? mersi predvaritelno.

Тема Re: проблема е решен....нови [re: tapaka]  
Публикувано15.04.03 16:51

Ami PalmType e kirilizirashta programa na firmata Beiks

.
Ako ne se laja imat office i v Sofia..Ta tia stava i za emulatora , ama neshto sega pri men ne shte...
Triabva da vidia kak beshe tochno..Tia iska soft reset sled instalaciata, ama pak nestana...darklord(ako ne se laja) mislia che e reshil problema , kato e napravil soft reset...

Do skoro

Тема Re: проблема е решен....нови [re: papa]  
Автор naki (DOS/Win32 guru)
Публикувано13.05.03 21:10

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.