Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:52 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема За Солун  
Автор varbin (непознат )
Публикувано29.07.13 16:16

Моля за помощ. Искам да пътувам от Солун до Родос със самолет, който тръгва от Солун в 14:00 часа. За целта аз трябва да съм в 13:00 часа на аерогарата в Солун.
Искам помощ за предложения за транспорт от Кулата, от Петрич, от Сандански, от Благоевград, но да е пристигнал в Солун най-късно до 12:00 - 12:30 часа.
Частен транспорт, жп траспорт, автобусен и т.н.

Тема Re: За Солуннови [re: varbin]  
Автор won (cool)
Публикувано03.08.13 19:45

Не си написал в делничен или празничен ден трябва да пристигнеш!
Влакове не открих, автобуси - също. (търсих на сайта на Posoka). Не и пристигащи преди обяд в Солун.
Имам една идея, не е евтина, ама поне има шанс да пристигнеш преди обяд в Солун. Става дума за еднодневните шопинг-екскурзии до Солун. Те тръгват много рано от София.
Трябва да се обърнеш към туристическа агенция дали не можеш да си платиш само пътя.
Ето една такава обява

Моля, модераторите да не го считат за реклама - просто в текста си пише, че се пристига преди обяд в Солун, а и : Тръгване от от София в 06.00 ч. по маршрут Петрич-Кулата-Солун. Възможност за качване от Перник, Дупница, Благоевград, Петрич.

Хубави емоции и ще чакаме пътепис със снимки!

No esperes que te olvide, ni olvides que te espero.

Редактирано от won на 03.08.13 19:46.

Автор vladimir1974m2 (минаващ)
Публикувано06.08.13 11:26

ЖП транспорт отдавна няма.Така че се ориентирай за автобусен.А аерогарата в Солун се намира в посока към мебелна къща ИКЕА...Мисля, че от гарата в Солун натам отиваше автобус номер 3 ( абе на всичките, на които пише ИКЕА.И от там друг автобус в посока Неа Мишенона и минава покрай летището)

Автор varbin (непознат )
Публикувано07.08.13 12:22

Благодаря Ви. Ще пътувам от Букурещ в такъв случай. Малко по-скъпо-но по близо за мен.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.