|
Тема
|
Хостел в Будапеща
|
|
Автор |
ve_san () |
Публикувано | 29.05.12 15:20 |
|
Здравейте, моля за съвет, можете ли да ми препоръчате читав хостел в Будапеща, не държа да е най-евтиния , просто да е уютен.
Благодаря
| |
Тема
|
Re: Хостел в Будапеща
[re: ve_san]
|
|
Автор |
Koцeтo ((пишман коце)) |
Публикувано | 29.05.12 15:55 |
|
На сайта обявените цени са си по-високи. Не помня през hostelworld, booking или другаде бях резервирал за Корвин, но бе 9,5 евро през октомври.
Вътрешното дворче на кооперацията е малко неугледно (следи от автоматен откос по стените от 1956), но самия хостел е реновиран, чист и уютен, на удобно място и с любезни съдържатели (май са брат и сестра).
| |
Тема
|
Re: Хостел в Будапеща
[re: ve_san]
|
|
Автор |
ARMO66 (непознат) |
Публикувано | 29.05.12 17:42 |
|
Препоръчвам!!!
http://www.njoybudapest.hu/index.html
njoy budapest hostel
Чист, приятен, в центъра.... няма какво повече да искаш.
Ако кажа че е най-хубавият в който съм бил няма да преувеличено.
| |
|
Ginkgo Hostel, култова стара сграда с триметрови тавани, готин персонал и куп полезни неща за туристи (Инфото ми е от преди 3 години, букнахме ги през Hostelworld)
| |
|
С "малко" закъснение, но все пак да пиша. Спахме тук:
Хостелът се намира в центъра на Будапеща, на една от най-живописните улички. Помещава се на два етажа от една огромна къща. Не е "типичният" хостел. Ние спахме в двойна стая и ни беше доста спокойно.
Ако сте с кола, както беше в нашия случай, ще имате сериозен проблем с паркирането. В тази част на града има нещо като нашата синя зона, важи от 8 сутринта до 20 ч вечерта и се плаща около 4 евро на час. Ние оставихме колата на около 4 км от хостела ! Чак там намерихме безплатна зона за паркиране.
Хостела няма табела. Намира се доста трудно. Освен това е задължително да посочите часа на пристигане или да се обадите на място на пича, който го държи, за да ви отключи.
| |
|
|
|
|