Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:12 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема Хостел в Будапещанови  
Автор ve_san ()
Публикувано29.05.12 15:20

Здравейте, моля за съвет, можете ли да ми препоръчате читав хостел в Будапеща, не държа да е най-евтиния

, просто да е уютен.
Благодаря

Тема Re: Хостел в Будапещанови [re: ve_san]  
Автор Koцeтo ((пишман коце))
Публикувано29.05.12 15:55

На сайта обявените цени са си по-високи. Не помня през hostelworld, booking или другаде бях резервирал за Корвин, но бе 9,5 евро през октомври.
Вътрешното дворче на кооперацията е малко неугледно (следи от автоматен откос по стените от 1956), но самия хостел е реновиран, чист и уютен, на удобно място и с любезни съдържатели (май са брат и сестра).

Автор ARMO66 (непознат)
Публикувано29.05.12 17:42

Препоръчвам!!!
http://www.njoybudapest.hu/index.html
njoy budapest hostel
Чист, приятен, в центъра.... няма какво повече да искаш.
Ако кажа че е най-хубавият в който съм бил няма да преувеличено.

Автор Пpacyнceн (грухтящ)
Публикувано05.06.12 21:39

Ginkgo Hostel, култова стара сграда с триметрови тавани, готин персонал и куп полезни неща за туристи

(Инфото ми е от преди 3 години, букнахме ги през Hostelworld)

Тема Re: Хостел в Будапеща [re: Пpacyнceн]  
Автор ve_san ()
Публикувано24.10.12 19:48

С "малко" закъснение, но все пак да пиша. Спахме тук:

Хостелът се намира в центъра на Будапеща, на една от най-живописните улички. Помещава се на два етажа от една огромна къща. Не е "типичният" хостел. Ние спахме в двойна стая и ни беше доста спокойно.
Ако сте с кола, както беше в нашия случай, ще имате сериозен проблем с паркирането. В тази част на града има нещо като нашата синя зона, важи от 8 сутринта до 20 ч вечерта и се плаща около 4 евро на час. Ние оставихме колата на около 4 км от хостела ! Чак там намерихме безплатна зона за паркиране.
Хостела няма табела. Намира се доста трудно. Освен това е задължително да посочите часа на пристигане или да се обадите на място на пича, който го държи, за да ви отключи.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.