|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Околосветско пътешествие без пари
|
|
Автор |
bambus ( ) |
Публикувано | 29.07.12 14:52 |
|
Здравейте!
Аз много обичам да пътувам и ми се иска да направя околосветско пътешествие. Искам да обиколя амазонските джунгли, да се полюбувам на красотите на Танзания и Мозамбик, да яздя бизон в Тексас и да се излежавам на плажовете в южна Индия. Само че намам необходимите финансови средства. Имате ли идея как може да стане това без пари?
| |
|
То и аз ги искам всичките тези неща, дори и повече, но незнам как може да бъдат постигнати.Много ще ми е интересно какви отговори ще се появят тук.Имаше един пътешественник, който тръгна да обикаля света на стоп, но след някое време се загуби- всяка седмица пишеше в интернет докъде е стигнал и как, но от едно време нататък просто се погуби.Виж линка му в нета:
http://patepis.com/?p=11125
| |
|
Е, какви отговори очакваш да се появят на такава тема, освен някой майтап?
А Итилиен не се е "погубил", върна се отдавна, всичко си е написал в сайта си.
| |
Тема
|
Re: Околосветско пътешествие без пари
[re: bambus]
|
|
Автор |
dorry_1 (непознат) |
Публикувано | 16.08.12 15:58 |
|
Веднага се сетих за това
http://www.volodiasorokin.hit.bg/books.htm
Е да, ама ако не те мързи и ти стиска.
Има начин, пътуваш без претенции по евтини хотели, поработваш тук - там, слагаш си главата в торбата така да се каже, зашото това не е безопасно начинание, и така, някои българи са го правили. Е не съвсем без пари, но може с много малко пари при добра организация да се обиколи доста.
| |
Тема
|
[re: bambus]
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (змийче усойче) |
Публикувано | 17.08.12 17:52 |
|
Имам приятел поляк, който обиколи света на стоп :), поработваше тук там и продължаваше да пътешества... та така обиколи света!
| |
|
Здравейте,искам да споделя.че напоследък имам мисъл в главата си която ме кара да тръгна по света...и по-точно към Африка...но нямам никакви пари.....напълно сериозно говоря.....благодарен съм на всякакви напътствия и насоки...ако някой може да каже нещо :))
| |
Тема
|
[re: Velikov86]
|
|
Автор |
e2e (Plovdivian) |
Публикувано | 20.08.12 13:32 |
|
Ти много добре че имаш мисли в главата си относно Африка приятелю, но като че ли Африка е най-скъпият откъм визово отношение континент. Да не говорим за поголовната и нечовешка корупция която се шири навсякъде. Нека не забравяме и масовите граждански и племенни, и какви ли не още войни които се водят в доста от държавите на черния континент. Така че без пари натам ще е меко казано трудно.
Иначе ако ти се чете за Африка, погледни стари теми и сайтовете на Домосед и Юри Варошанов тук, а също така и най-скорошните сводки на Ваня от Хасково - - всичко от август 2011 до май 2012 е за Африка на стоп.
И те така...
Чрез нахалство, към прогрес...Редактирано от e2e на 20.08.12 13:33.
| |
Тема
|
[re: Velikov86]
|
|
Автор |
Дивak (член) |
Публикувано | 20.08.12 22:49 |
|
на стоп из Африка
Почни отначало, на края е Азия
По принцип съвсем без пари не става
| |
Тема
|
[re: Дивak]
|
|
Автор |
Meйджъp (стръв-ник) |
Публикувано | 21.08.12 18:18 |
|
Имаше един пътепис на двама пича във форума на Офроуд-България, които бяха стигнали до ЮАР с мотоциклети. Вероятно сте го чели, ако не - препоръчвам ви го - много е надъхващ за всеки бъдещ турист в Африка... :)
| |
Тема
|
[re: Meйджъp]
|
|
Автор |
e2e (Plovdivian) |
Публикувано | 24.08.12 16:54 |
|
Интересно ми беше само що се върнаха със самолета. Между другото - Африка по цялото и източно крайбрежие, като че ли е значително по-лесна за пътуване, отколкото централната и западната част...
Чрез нахалство, към прогрес...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|