|
Тема
|
Питане за Малта
|
|
Автор |
Ednageisha (непознат
) |
Публикувано | 17.11.11 11:07 |
|
За Нова година със семейството ми сме решили да прекараме на остров Малта. Някой има ли впечатления? Какво на всяка цена трябва да се знае преди тръгване. Мнение за 4 звездните хотели, храна, обслужване, цени, екскурзии, особености...
Предварително благодаря
| |
|
Здравейте! Не мога да твърдя със сигурност, защото не съм бил по това време, но ми казаха, че въпреки юга, по това време на годината там е много неприятно-брули много неприятен вятър. Информирайте се специално, защото преди известно време искахме да ходим там да празнуваме Нова година и някой изрично ни предупреди да отидем по друго време.
| |
|
Преди 5 години съм празнувала Нова година в хотел Марина 4* .Пътуването беше с Малта травел.Хотелът не си отговаряше на категорията.Новогодишната вечеря беше направо смешна....на блок маса -общо взето бедно,повечето неща не се зареждаха след като свършат,напитките се доплащаха.Имаше един "Човекът оркестър",който свиреше песни от типа на "Уна палома бланка ".Пълна скръб.Почти не сме спали заради комарите-направо ужас.
Времето е приятно през деня,направихме няколко екскурзии,но не съм впечатлена от Малта като цяло.
| |
|
Вземете си дъждобрани. Чадърите ви се чупят още до 10-ата минута, благодарение на типично малтийската комбинация дъжд + бурен вятър.
Като цяло сте избрали най-неподходящото време от годината за посещение на Малта, но вие си знаете.
| |
Тема
|
Re: Питане за Малта
[re: Meйджъp]
|
|
Автор |
voposh (мераклия) |
Публикувано | 20.11.11 12:03 |
|
Подобно нещо бях чул и аз.
| |
|
Перфектно време си беше в Малта покрай тая Нова Година. Слънчево към 15 градуса, синьо небе, валя само надвечер на 29-ти.
Даже се окъпах в морето на 1-ви януари.
Приказка, ако такова е времето и през останалите 'зимни дни' там, сериозно ще се замисля да се преместя да живея на тоя остров.
| |
|
Бих искал другата зима (октомври - март) да поработя в Малта.
Климатът там през зимата, дори и да не е идеален, е много по-добър от отвратителната студена, мъглива, мръсна зима тук в София.
Имате ли някакви идеи, знаете ли надеждни лицензирани агенции за работа в Малта, и т.н.?
| |
|
|
|
|