|
Тема
|
Златоград - Ситония
|
|
Автор |
perseida (непознат
) |
Публикувано | 01.02.11 08:34 |
|
Много ми се иска през май да отидем с мъжа ми и детето за няколко дни до Гърция, харесала съм си нещо във Вурвуру на Ситония. Ще влезем в Гърция през Златоград, някой има ли идея колко километра са от там до Ситония/Вурвуру? Не мога да се оправя да намеря такава информация в нета, а ако се окаже далеч, ще трябва да си избера друга дестинация.
| |
Тема
|
Re: Златоград - Ситония
[re: perseida]
|
|
Автор |
Фиши (Емарципанена) |
Публикувано | 01.02.11 15:02 |
|
Персеида,
иди на , изтегли упътване ( на латиница)Zlatograd, Bulgaia- Vourvourou, Sithonia, Hellas и ще ти покаже един доста дълъг машрут - около 7 часа. Като преместиш с мишката линията покрай морето, става 3 ч:))Вие може да изберете, откъде да минете. Успех!
Редактирано от Фиши на 01.02.11 18:40.
| |
Тема
|
[re: Фиши]
|
|
Автор |
perseida (непознат
) |
Публикувано | 02.02.11 08:29 |
|
Фиши, много ти благодаря за включването, но нещо този линк не може да ми се зареди. Да няма грешка в него?
| |
Тема
|
[re: perseida]
|
|
Автор |
Фиши (Емарципанена) |
Публикувано | 02.02.11 12:52 |
|
Пробвай така, надявам се да стане.
| |
Тема
|
[re: Фиши]
|
|
Автор |
Дивak (член) |
Публикувано | 02.02.11 19:50 |
|
Аз лично КПП при Златоград не виждам в Гугъл мапс
| |
|
Нямо го новото ГКПП. Термес-Вурвуру - 279 км, 4 часа 44 мин. Прибави още 10 км до Златоград и се получават към 300 км към 5 часа.
Пътят е през Ксанти, после по магистралата до отбивката за Аспровалта/Неа Врасна, нататък Ставрос-Йерисо-Палеохори.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
Тема
|
[re: Дивak]
|
|
Автор |
Фиши (Емарципанена) |
Публикувано | 03.02.11 11:51 |
|
Не ни следят сериозно тези хора и това си е!Затова подозирам, че Гугл мапс предлагат толкова дълъг маршрут.
| |
|
|
|
|