Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:41 02.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема Лято в Гърциянови  
Автор magy_gr (непознат)
Публикувано06.06.10 23:19

Хей,Хей!Извинявам се ако с темите си съм Ви досадила,но в крайна сметка май ще се почива в Гърция!Миналата година от този клуб получих страхотно предложение за море,но то беше за семейна почивка.А сега въпросът е за такава с приятели.Затова ще ви помоля да ми дадете препоръки за хотели,студиа и др в подходящ за младижи район на цени до 30 евро .Хиляди благодарностии!

Тема Re: Лято в Гърциянови [re: magy_gr]  
Автор Losty ()
Публикувано13.06.10 20:48

Абе човек, кажи поне коя Гърция искаш да посетиш?

Как си представяш нещата?Остров ли? Континентална Гърция ли?
Закво иде реч? Къде искате да отидете? За колко дни?Кога?

пп И с тия ограничения до 30 Е, в сезона, май ще ограничиш и мястото...
Ама кризисно е положението, може и да се намери нещо за 30 евра.
Аз отивам на Миконос за 3 дни ( 50 евро нощувката), После, с феритата, отивам в Йонийско море, остров Кефалоня (35-60 евро нощувка).Островна обиколка-няколко острова, тук-там,тук-там,без оператори и без програма.Просто планирана почивка вей хай вей.
Ти какво точно искаш? За колко дни? Бюджет...Едно място ли? Екстри какви?

Тема Re: Do Lostyнови [re: Losty]  
Автор vladimir1974m2 (новак)
Публикувано16.06.10 22:15

А бих искал да споделиш точно програмата си как я планираш- като ще си сам- без туроператор, защото и на мен ми хареса таз идея- Миконос, ферита-тук-там, планираш ли до санторини и Крит ( предполагам, че има удобни връзки, защото те са близо един до друг.Сподели къде точно ще е това "тук-там" ( е, като се върнеш де, нали все пак на място ще решаваш.Опитай се да запомниш от къде как се стига, цена на билети, на консумация по ферибота...Ще ми бъдеш много полезен.Благодаря.Може и на емайл: kandilo@mail.bg

Тема Re: halkidikiнови [re: Losty]  
Автор vladimir1974m2 (новак)
Публикувано16.06.10 22:32

Абе за малко пари иди на Паралия,катерини,Неа Пори,Лептокария, или на Халкидики ( От Солун на Неа Мишанона,Епаномия , или на първият ръкав- Ханиоти,Пефкохори,Калитеа...

Тема Re: halkidikiнови [re: vladimir1974m2]  
Автор tangos (новак)
Публикувано09.01.11 20:28

Здравейте, продължавам тази стара тема с известен нюанс.
Намерението ми е за Великденска екскурзия за 4-5 дни до ранното море в Пефкохори, Ханиоти или Сарти, с предпочитания за Пефкохори.
Удивителното е, че от разходката по офертите от наши, гръцки и други сайтове, хотелите, които ме интересуват за тези празници нямат дати (вероятно заети от агенции, но не български). Алтернативните ми предпочитания, за които има данни, обикновено започват от 1 май или 1 юни.

Та въпросът ми е, понеже държа на този район,
има ли някой с опит от ранно пътуване до там?
Дали може и да тръгна без резервация по Великден? Така, както чета, че правят доста хора през лятото?

Тема Re: halkidikiнови [re: tangos]  
Автор Благун Калчев (Explorer)
Публикувано18.01.11 11:49

Къпал съм се 2 пъти в морето по това време - на 23 април - техния Гергьовден и на 1 май. Не че е топло, но става за къпане - водата обикновено е 18-20 градуса (освен при закъсняла пролет).
За Великден някои хотелчета и кащи/стаи под наем отварят. Ти все пак провери пак за резервация, хората може още да се ослушват, за да се ориентират, какви цени да поставят. Напливът по Великден от България, Румъния, а също и от Македония и Сърбия (безвизови от миналата година) не е за подценяване. Тази година има съвпадане на Великден и Гергьовден (нов стил), така че може да опитате гръцко чеверме - правят го с картофи вместо с ориз.

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: halkidiki [re: Благун Калчев]  
Автор tangos (новак)
Публикувано19.01.11 09:16

Благодаря ти, Благуне!
В този затихващ (не само заради сезона) клуб, твоето присъствие носи свежест, увереност и спокойствие!
Към момента направих резервация, но това стана някак "джентълментски" - не, че не харесвам така: човека ми прати мейл, че приема резервацията ми, не иска капаро, достатъчно е да потвърдя по мейл 20-на дни предварително.
Това е katerinaapartaments.com - в Пефкохори.
Дали случайно някой няма лични впечатления от него?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.