Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:09 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема Дубровник  
Автор ivec6O (новак)
Публикувано14.09.10 15:25

Здравейте! Следващата седмица пътувам за Хърватска, с основна цел Дубровник, но ще минем и спим и в други градове. Въпросът ми е изгодно ли е там да се обръщат евра в куни, или да се запасявам от тук? Изгодно ли е да се плаща в евро? Предполагам, че и тамошните сарафи карат по трънския курс, какво бих могъл да очаквам?
Благодаря предварително на всички отзовали се!

Тема Re: Кредитна карта?нови [re: ivec6O]  
Автор vladimir1974m2 (новак)
Публикувано17.09.10 20:18

Аз пътувах през Сърбия, Чехия и Унгария за Германия- миналата седмица.И имах само евро в мен.И кредитна карта.И да ти кажа честно, когато нямам местна валута за транзитните държави- кредитната ми карта ми свърши много добра работа.Ако имаш кредитна или дебитна карта- можеш да се разплащаш на доста места ( освен в хипермаркета и на бензиностанциите). Според мен ти трябва малко валута- за нощувки и сувенири да кажем...Напъхай повече пари по дебитна или кредитна карта и си смени малко местна валута ( От София ако можеш).А и предполагам, че Официалните банки в Дубровник не карат по Трънският курс:).Успех

Тема Re: Кредитна карта?нови [re: vladimir1974m2]  
Автор L.dof (Свободен човек)
Публикувано18.09.10 10:09

Карат-карат.....

Тема Re: Дубровникнови [re: ivec6O]  
Автор Krasimir Georgiev (непознат )
Публикувано18.09.10 11:58

Няма смисъл да се запасявате.В Хърватска курса по всяка вероятност се спуска централно защото е един и същ навсякъде. В обменните бюра няма комисионни и спекулации за разлика от Чехия например. Единствено магистралните такси и горивото ще ви излязат малко по-скъпо ако плащате в евро.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.