|
|
|
Тема
|
Иронията на съдбата
|
|
| Автор |
Красавица (неземна, де) |
| Публикувано | 21.06.10 06:45 |
|
|
И така драги ми клубари, какво точно имам впредвид с тази тема. Нали знаете, че когато някой "иска" нещо много силно от съдбата обикновено в повечето случаи не го получава. И обратно, когато изобщо и на ум на ти е идвало даже и да си помечтаеш за нещо, и хоп то вземе та стане. Та, в моя случай е така с пътешествията. С изключение на Мексико, и сега Бразилия, където аз сама пожелах да отида във всичките останали страни (11 на брой), в които съм била, винаги някой друг е бил инициатор за моето пътешествие,! Стъпила съм на три континента, на Атлантическият и Тихият океан, на Северно и Средиземно море. И както казват хората "Апетитът идва с яденето" остават ми за посещение още два океана и три континента, Знае ли човек.
| |
|
|
|
А, беше в Бразилия вече, нали?
Ми не е точно така, или зависи от човека (вие жените предпочитате да ви водят). Ако искам да отида някъде, винаги рано или късно стигам . Това не пречи да видя и някои непредвидени места.
| |
|
Тема
|
Re: Иронията на съдбата
[re: Дивak]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 22.06.10 03:28 |
|
|
Не още, след две седмици отивам, надявам се всичко да мине добре. Мислиш ли, че ще мога да ползвам такси без притеснение от гледна точка на сигурността?
| |
|
|
|
Няма проблем с такситата. Носете в себе си фотокопие от паспорта и дребни пари, а останалото - в сейф в хотела! Избягвайте да се движите сама, по възможност.
| |
|
|
|
to s zhenite obiknoveno e taka :D
http://picasaweb.google.com/boyan.dimitrov/
| |
|
|
|
Благодаря за съветите, gennata. Но аз така или иначе ще съм сама, но предполагам, че на крайбрежната ивица няма да имам проблеми да се надяваме. Хотелът ми е на Копакабана, на самият бряг. А статуята на Исус Христос ще я посетя с група.
| |
|
Тема
|
Re: Иронията на съдбата
[re: temp1e]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 23.06.10 04:22 |
|