|
Тема
|
Тасос
|
|
Автор |
NoSaint (sinner) |
Публикувано | 30.03.10 10:39 |
|
Здравейте, предполагам е коментирано, но се интересувам от острова.
Препоръчайте къде да отседна-кой плаж е най добър, за да се позиционираме до него. И къде.
Благодаря
Редактирано от NoSaint на 30.03.10 10:40.
| |
|
Според мен най-атрактивна е североизточната част на острова - от Лимена хващаш кръговото шосе наляво по часовниковата стрелка: Макриамос, Golden beach, Paradise beach.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
ние обиколихме острова и "седяхме" на доста плажове, но на мен лично любим ми е този на Алики. Малък и уютен, със ситен пясък и много красиви мраморно бели камъчета.
| |
|
Благодаря за информацията
| |
|
Парадайз бийч е лидер, но около него се намира наблизо само доста смотаното село Кенира. На самия плаж има три къщи които дават подслон, много добър като се има предвид гледката. Но само това - нито една читава кръчма околвръст. Другият добър е Трипити - след Лименария - старата столица. Между Алики и Астрис има няколко скрити приятни заливи. Ама по вкус и цвят... Обиколката му е 80 км за ден или два ще го обиколите и ще намерите вашето място.
Успех
<<&>>
| |
|
Ние миналата година бяхме в Скала Потамия в студио "Стефания", близо до плажа.
Беше много хубаво и спокойно и нямаше навалица на плажа-бяхме само около10-15 човека най-много.
| |
|
Na Скала Потамия е приказка.Там наоколо има десетки студия и малки хотелчета.Ние бяхме при МАРИЯ 50 евро на вечер на 7 метра от плажа.Като обикаляхме по околовръснато намерихме и по 40 на дивни места Беше средата на август 2009.През друго време цените падат наполовина.
| |
|
Аз съм бил на острова единствено на разходка.
Иначе спахме в Керамоти - най-близкото населено място на сушата срещу острова. От там е съответно и най-прекия ферибот до острова. Има достатъчно хотели в Керамоти, а плажът е добър.
| |
|
|
|
|