|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Corfu town - апартаменти под наем
|
|
Автор |
tvy (новак) |
Публикувано | 20.01.10 16:39 |
|
Искам да заведа родителите ми за няколко дни на пътешествие до о-в Корфу през пролетта. Но желанието ми е да спим в главния град на острова. Не можах да намеря подобни апартаменти в самия град. Някой ползвал ли е конкретно такива услуги и дали все още пази връзките? По пътя от Солун до Игуменица какво си заслужава да се види - Мецово, Янина? Бях чел, че северно от град Янина се намира най-дълбокия каньон в Европа. Някой чувал ли е за това и ако да как се стига до него? Ще приема и съвети какво да се види на остров Корфу.
| |
Тема
|
Магистралата до там?
[re: tvy]
|
|
Автор |
tangos (новак) |
Публикувано | 21.01.10 09:23 |
|
П.П. В контекста на поставения въпрос би било добре, ако някой има актуални впречатления за завършените участъци на магистралата от Солун в това направление, да сподели. Казват, че пътуването по старите пътища е доста досадно -с много изкачвания, завои, тесни участъци, а от друга страна магистралата имала напредък. Примерно какъв дял от пътя се пътува по магистрала?
| |
|
Магистралата Егнатия одос е завършена през 2009 г. Открита е от бившия министър-председател Караманлис в края на м.май 2009 г. За сега няма такси. Очаква се такива да бъдат въведени през лятото на 2010 г.
| |
Тема
|
Re: Corfu town - апартаменти под наем
|
|
Автор |
tsveta123 (непознат
) |
Публикувано | 21.01.10 11:18 |
|
Корфу е прекрасно място. Ако сте с кола не е задължително да спите в главния град. Разстоянията са много малки и не е проблем да пътувате из целия остров. Ние бяхме миналата година и спахме в апартаменти близо до Бенитцес (не съм сигурна как се произнася) и с колата пътувахме и обиколихме навсякъде. В т.нар. столица Керкира улиците са много тесни и почти няма къде да се паркира. Ние паркирахме в началото на града близо до една банка (за да си намерим после колата, което би било проблем из тесните и объркани улички на стария град) и се разхождахме пеша. Знам от нета, че има градсти транспорт и то добре уреден, но не сме го ползвали. Ако те интерсува, мога да намеря адреса на апартаментите, където спахме, но аз ги намерих в интернет. Всичко беше така, както го видяхме на снимките в интернет. Хората бяха много любезни, даже предложиха да дойдат на пристанището и да ни посрещнат. Ако те интересува нещо повече, мога да ти помогна - аз всъщност организирах нашето пътуване сама и бяхме по-доволни от пътуващите с туристическа агенция.
| |
|
tsveta123 - мейла ми е todor_j@yahoo.com. Пиши ми, ако можеш да се свържем да уточня подробности, за да не отегчаваме тук хората. Благодаря ти.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
temp1e (минаващ) |
Публикувано | 21.01.10 14:13 |
|
http://www.canyonsworldwide.com/europe/mainframe2.html
mozhe da se kazhe, che ako votdelish vreme za Vikos Gorge, niama da syzhaliawash w nikakyw sluchaj.
http://picasaweb.google.com/boyan.dimitrov/
| |
Тема
|
[re: temp1e]
|
|
Автор |
rutomi26 (нов) |
Публикувано | 21.01.10 19:42 |
|
Corfu (Kerkyra), Accommodation – Lodgings
Редактирано от rutomi26 на 21.01.10 19:45.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fabi_mimi (непознат) |
Публикувано | 28.01.10 23:11 |
|
Беше отдавна но бях отседнала в хотела по-долу в линка.Останах доволна !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3a3y () |
Публикувано | 19.02.10 16:03 |
|
Заслужава да се види Метеора. Ако имате време може да преспите там, пада се на средата на пътя ви. Отклонявате се от магистралата при Лариса и след по-малко от час сте там. Пътят е равнинен и поддържан.
| |
Тема
|
Corfu town - апартаменти под наем
|
|
Автор |
Гpaция (Грациозна пиkлa) |
Публикувано | 27.02.10 10:45 |
|
Здравей,
езерото при град Янина е много хубаво, а самите градяета Янина и Мецово не са нищо особено. Остров Корфу е много красив остров и с богата история, има какво да се види там. Разгледайте старата и новата крепост в самия Корфу град, аркадите Листон, църквата "Св.Спиридон", двореца "Ахилийон"- лятната резиденция на Императрица Сиси, а и не на последно място са красивите плажове на остров Корфу :) един от най-известните плажове се казва "каналът на любовта"...
Очите виждат, сърцето иска....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|