Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:18 15.01.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Corfu town - апартаменти под наемнови  
Автор tvy (новак)
Публикувано20.01.10 16:39

Искам да заведа родителите ми за няколко дни на пътешествие до о-в Корфу през пролетта. Но желанието ми е да спим в главния град на острова. Не можах да намеря подобни апартаменти в самия град. Някой ползвал ли е конкретно такива услуги и дали все още пази връзките? По пътя от Солун до Игуменица какво си заслужава да се види - Мецово, Янина? Бях чел, че северно от град Янина се намира най-дълбокия каньон в Европа. Някой чувал ли е за това и ако да как се стига до него? Ще приема и съвети какво да се види на остров Корфу.

Тема Магистралата до там?нови [re: tvy]  
Автор tangos (новак)
Публикувано21.01.10 09:23

П.П. В контекста на поставения въпрос би било добре, ако някой има актуални впречатления за завършените участъци на магистралата от Солун в това направление, да сподели. Казват, че пътуването по старите пътища е доста досадно -с много изкачвания, завои, тесни участъци, а от друга страна магистралата имала напредък. Примерно какъв дял от пътя се пътува по магистрала?

Тема Re: Магистралата до там?нови [re: tangos]  
Автор rutomi26 (нов)
Публикувано21.01.10 10:23

Магистралата Егнатия одос е завършена през 2009 г. Открита е от бившия министър-председател Караманлис в края на м.май 2009 г. За сега няма такси. Очаква се такива да бъдат въведени през лятото на 2010 г.

Тема Re: Corfu town - апартаменти под наемнови [re: tvy]  
Автор tsveta123 (непознат )
Публикувано21.01.10 11:18

Корфу е прекрасно място. Ако сте с кола не е задължително да спите в главния град. Разстоянията са много малки и не е проблем да пътувате из целия остров. Ние бяхме миналата година и спахме в апартаменти близо до Бенитцес (не съм сигурна как се произнася) и с колата пътувахме и обиколихме навсякъде. В т.нар. столица Керкира улиците са много тесни и почти няма къде да се паркира. Ние паркирахме в началото на града близо до една банка (за да си намерим после колата, което би било проблем из тесните и объркани улички на стария град) и се разхождахме пеша. Знам от нета, че има градсти транспорт и то добре уреден, но не сме го ползвали. Ако те интерсува, мога да намеря адреса на апартаментите, където спахме, но аз ги намерих в интернет. Всичко беше така, както го видяхме на снимките в интернет. Хората бяха много любезни, даже предложиха да дойдат на пристанището и да ни посрещнат. Ако те интересува нещо повече, мога да ти помогна - аз всъщност организирах нашето пътуване сама и бяхме по-доволни от пътуващите с туристическа агенция.

Тема До tsveta123нови [re: tsveta123]  
Автор tvy (новак)
Публикувано21.01.10 12:58

tsveta123 - мейла ми е todor_j@yahoo.com. Пиши ми, ако можеш да се свържем да уточня подробности, за да не отегчаваме тук хората. Благодаря ти.

Автор temp1e (минаващ)
Публикувано21.01.10 14:13

http://www.canyonsworldwide.com/europe/mainframe2.html

mozhe da se kazhe, che ako votdelish vreme za Vikos Gorge, niama da syzhaliawash w nikakyw sluchaj.

http://picasaweb.google.com/boyan.dimitrov/

Тема Re: Corfu town - апартаменти под наем [re: temp1e]  
Автор rutomi26 (нов)
Публикувано21.01.10 19:42

Corfu (Kerkyra), Accommodation – Lodgings

Редактирано от rutomi26 на 21.01.10 19:45.

Автор fabi_mimi (непознат)
Публикувано28.01.10 23:11

Беше отдавна но бях отседнала в хотела по-долу в линка.Останах доволна !

Автор 3a3y ()
Публикувано19.02.10 16:03

Заслужава да се види Метеора. Ако имате време може да преспите там, пада се на средата на пътя ви. Отклонявате се от магистралата при Лариса и след по-малко от час сте там. Пътят е равнинен и поддържан.

Тема Corfu town - апартаменти под наемнови [re: tvy]  
Автор Гpaция (Грациозна пиkлa)
Публикувано27.02.10 10:45

Здравей,

езерото при град Янина е много хубаво, а самите градяета Янина и Мецово не са нищо особено. Остров Корфу е много красив остров и с богата история, има какво да се види там. Разгледайте старата и новата крепост в самия Корфу град, аркадите Листон, църквата "Св.Спиридон", двореца "Ахилийон"- лятната резиденция на Императрица Сиси, а и не на последно място са красивите плажове на остров Корфу :) един от най-известните плажове се казва "каналът на любовта"...

Очите виждат, сърцето иска....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.