|
|
|
Тема
|
Обиколка на света на стоп
|
|
| Автор |
itilien1 (непознат
) |
| Публикувано | 29.10.09 19:56 |
|
|
Не знам дали някой не е пуснал вече тема тук, но поне аз не съм, затова - на 14 септември започнах нещо като обиколка на света на стоп.
Можете да следите пътешествието ми на
В момента съм вече в Авиньон, а на 5 ноември отлитам към Буенос Айрес и ще опитам да обиколя целия континент за 6-7-8 месеца, след което живот и здраве ще отпраша към Австралия/Нова Зеландия и после Азия
| |
|
Тема
|
Re: Обиколка на света на стоп
[re: itilien1]
|
|
| Автор |
brayan ((Браян)) |
| Публикувано | 29.10.09 20:26 |
|
|
аз те следя, от скоро разбрах за сайта ти и влизам от време на време
пожелавам ти успех и пиши за всеки км който изминеш.
| |
|
Тема
|
[re: itilien1]
|
|
| Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
| Публикувано | 29.10.09 23:32 |
|
|
Успех!
| |
|
Тема
|
[re: Фиш]
|
|
| Автор |
kpacaвицa (неземна, де) |
| Публикувано | 09.03.10 18:49 |
|
|
Направо ти завиждам, но съвсем благородно де. Късмет най вече ти пожелавам.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от kpacaвицa на 09.03.10 18:50.</EM></FONT></P>Редактирано от kpacaвицa на 09.03.10 18:51.
| |
|
|
|
KAto doidesh v Nova Zelandiq se obadi, az sum ot godini v tozi forum, kato zapochnah vav vruzka s edno putuvane na stop do India prez 2005. Shte s eradvam da se vidim, da razkajesh, kak se spravi, kakvo vidq i kakvo ne vidq i kude ne se opravi ;-)
Do skoro,
Sani
| |
|
|
|
Mejdu drugoto , za shto spish v hosteli. Ne e mnogo stopadjiisko tova ;-) Majtap. Vij tuk www.couchsurfing.com, az poobikolih sveta na stop i shte produljavam, no polzvam tozi proekt.
Uspeh
| |
|
Тема
|
[re: LlLlTKA]
|
|
| Автор |
temp1e (минаващ) |
| Публикувано | 11.03.10 22:23 |
|
|
toj si go polzwa choweka (couchsurfing-a). cheti pytepesite. az lichno gi sledia i mi e kef. osven towa snima dobre, mladezha. radwam mu se mnogo.
http://picasaweb.google.com/boyan.dimitrov/
| |
|
|
|
|