|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Испания, Барселона - инфо? :)
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (змийче усойче) |
Публикувано | 04.02.09 13:11 |
|
Другарчета пътешественици,
Моля за помощ. Моят мил съпруг ме изненада, че в началото на юни е резервирал 10 дневна почивка в Барселона! Заговорничил успешно и ще бъдем две двойки. Някой има ли идея за културно-планова програма? Лично аз много се въодушевих! Еле, че разбрах преди малко! Като донесе билетите!
| |
|
Купи си пътеводителя на Барселона, има го по големите книжарници, и давайте :-) Ние мислим през май да сме там, вече съм го изял с кориците и почти знам всеки ден какво ще правим :-)
| |
|
Супер! За Барселона е ясно, че ще узнаете всичко от пътеводителя, да не забравите театърът на Салвадор Дали във Figueres и манастирът Montserat.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Точно за манастирът Montserat гледах в Интернет, ако сте посещавали - на колко време път от централната част на Барселона е?
Тотално съм скарана с географията, та по този повод питам! До колкото разбрах вече е резервирал 9 нощувки в Барселона, няма да пътуваме с кола, но за там ако дружината реши сигурно може да рентнем някой кар :)
| |
Тема
|
Барселона!
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 04.02.09 17:10 |
|
Не мога да не поздравя инициативния ти съпруг и тебе, естествено за радостта ти, с безсмъртната
Та от Монжуик през Фондация Миро, олимпийския стадион (сега стадион на Еспаньол), музея на геологията, на зоологията, на географията, на морското дело, на еротиката, Атапуерка, стадиона Камп Ноу и музея към него, Аквариума, Арката, старото пристанище, двореца Гюел, парка Гюел, Саграда Камилия, Кулата на Колумб, Рамбла...голямо преживяване е този град!
А ти като варненка ще се чувстваш като у дома си с подобните на варнеските автомобилни номера
Редактирано от Фиш на 04.02.09 22:06.
| |
Тема
|
Re: Барселона!
[re: Фиш]
|
|
Автор |
Публикувано | 04.02.09 17:57 |
|
Такъв ми е - пътешественик!
Малко му е терсене, че аз гледам освен всичко и да ми е комфортничко, но свикна! Иначе ще бъдем в непосредствена близост до Sagrada familia! :)
| |
|
Монтсерат е на около 50 км от Барселона по магистралата за Андора. Освен с автомобил дотам води фуникулар и кабинков лифт от подножието му.Ето тук повече подробности и снимки:
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
Тема
|
Re: Барселона!
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 04.02.09 22:10 |
|
Добра компилация се е получила!
Ще прекарате 10 чудни дни!
| |
Тема
|
Re: Испания, Барселона - инфо? :)
|
|
Автор |
temp1e (непознат
) |
Публикувано | 04.02.09 22:41 |
|
na la rambla - restorant egipte, nomer 1 ot restorantite , w koito wlizah w barcelona.
na la rambla - pazara, nomer 1 miastoto za priasna riba, plodowe i zelenchuci. ako ste bili smart da wzemete apratament , a ne hotel ili hostel, mozhete da si naprawite poweche ot strahotni ribni bliuda. preporychwam riba ton, naprawo rezhat filetata ot toku stho ulowenata riba (da ne se byrka s konservite :) )
za ostanaloto ima tolkowa mnogo pisano, che niama kakwo da otwariam prikazka
| |
Тема
|
Re: Испания, Барселона - инфо? :)
[re: temp1e]
|
|
Автор |
Публикувано | 04.02.09 23:38 |
|
А пазара няма да бъде пропуснат в списъка ми е, а определено мъжа ми е смарт, резервирал е страхотен апартамент! :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|