|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Париж по Нова година
|
|
Автор | Dimitar (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.09.08 21:09 |
|
Здравейте,хареса ми една екскурзия до Париж по време на Нова година,като се минава още през Виена,Залцбург и Мюнхен.Тя е с автобус,знаем Декевмри-Януари си ври и искам да попитам какво е времето там в този период,удачно ли е да се пътува по Западна Европа в това мразовито време?.Като изключим силно надцененото новогодишно посрещане с високите цени ,като цяло струва ли си да се впуснеш в това приключение?
| |
|
В Париж не е кой знае какъв студ (по-топло е от България), но не вали само от време на време.
| |
|
Аз не бих препоръчала. Във Виена е доста студено, ако искате да се разхождате направо не знам..аз бях в края на фервуари там и беше адски клинч, едвам се издържаше навън...във Виена духа яко вятър през цялата година, но зимата е......в Париж няма да е чак такъв студ, но ако отивате за да зяпате, а не просто за идеята НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ...не препоръчвам...преди няколко дни точно се връщам от там..началото на октомври и си беше доста студено..ако и преди сте били там и няма да умрете от яд, че няма да можете да се разхождате - ок, но ако смятате това да ви е екскурзията до Париж....направете я късната пролет, лятото или есента...за да може да сте нон стоп навън, зяпайки, а не по кафенетата, зъзнейки!
| |
|
Посетих България в края на септември- леле какъв клинч беше само........... Не препоръчвам излизане навън през втората половина на септември!!!!! Също не препоръчвам каране без вериги по пътя София-Дупница в началото на октомври - около 4 октомври вече има около 10 см поледица и сняг. Сигурно е ,че сега е вече около 50 см снежната покривка!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма закономерност за времето, кога как е!!!!! То е Божа работа!<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от L.dof на 08.10.08 17:48.</EM></FONT></P>Редактирано от L.dof на 08.10.08 17:49.
| |
Тема
|
Re: Париж по Нова година
[re: Dimitar]
|
|
Автор |
slanko (непознат
) |
Публикувано | 09.10.08 00:12 |
|
Париж е страхотен през цялата година, а по коледните празници е разкошно осветен и наистина празничен . Не ти препоръчвам автобус точно заради несигурността кога ще пристигнете. За мен най-добрия вариант за този период са апартаментите под наем- първо си съвсем независим, обикновенно са с много добра локация а и голяма част не вдигат цените за празниците.
Ние лично сме използвали тези две агенции: www.parisapartmenttours.com/bg и www.tripseurope.com , първите имат и БГ версия. Успехи! :)
| |
|
В Париж зимата е мека и е адски красиво!!!!!Виена ми е един от любимите градове, така че студът през зимата си заслужава да се изтърпи, стига да си и малко любител на екстремнотоАко това ти е първо ходене в тези градове , наистина може би е по-добре да си направиш екскурзията пролетта .
| |
|
В отговор на:
if_i_were:В Париж зимата е мека и е адски красиво!!!!!
if_i_were ,A има ли сняг???????Въвъ Виена е доста снеговито.
Редактирано от dir4opir4o на 15.10.08 18:27.
| |
|
Няма сняг.Ето малко снимки от личен архив, правени са с телефон , затова и качеството не е много добро.
Редактирано от if_i_were на 15.10.08 19:26.
| |
|
Била съм в Париж малко преди Коледа и във Виена за Коледа - и в двата случая беше студено, във Виена повече отколкото в Париж, но си струва. Страхотна атмосфера, особено във Виена. За Париж - също е много красиво, спомням си как чакахме да се качим на Айфеловата кула /30 мин. най-малко/ и след това на самата кула как премръзнахме, защото като си горе ти стъпваш само върху метал и вятърът те брули
Срува си, но ...... зависи и с какви хора тръгваш. Не е много приятно ти да искаш да се разхождаш, а на останалите да им е студено и да мрънкат
| |
Тема
|
Re: Париж по Нова година
[re: steinbock]
|
|
Автор |
byoko (непознат
) |
Публикувано | 22.10.08 09:43 |
|
В Австрия Коледата е много семеен праздник и аз лично умрях от досада.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|