Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:34 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Париж по Нова годинанови  
АвторDimitar (Нерегистриран)
Публикувано29.09.08 21:09

Здравейте,хареса ми една екскурзия до Париж по време на Нова година,като се минава още през Виена,Залцбург и Мюнхен.Тя е с автобус,знаем Декевмри-Януари си ври и искам да попитам какво е времето там в този период,удачно ли е да се пътува по Западна Европа в това мразовито време?.Като изключим силно надцененото новогодишно посрещане с високите цени ,като цяло струва ли си да се впуснеш в това приключение?

Тема Re: Париж по Нова годинанови [re: Dimitar]  
Автор Eдин_тип™ (инж.)
Публикувано30.09.08 07:54

В Париж не е кой знае какъв студ (по-топло е от България), но не вали само от време на време.

Автор veseloto momiche (непознат )
Публикувано08.10.08 16:44

Аз не бих препоръчала. Във Виена е доста студено, ако искате да се разхождате направо не знам..аз бях в края на фервуари там и беше адски клинч, едвам се издържаше навън...във Виена духа яко вятър през цялата година, но зимата е...

...в Париж няма да е чак такъв студ, но ако отивате за да зяпате, а не просто за идеята НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ...не препоръчвам...преди няколко дни точно се връщам от там..началото на октомври и си беше доста студено..ако и преди сте били там и няма да умрете от яд, че няма да можете да се разхождате - ок, но ако смятате това да ви е екскурзията до Париж....направете я късната пролет, лятото или есента...за да може да сте нон стоп навън, зяпайки, а не по кафенетата, зъзнейки!

Тема Re: Париж по Нова година [re: veseloto momiche]  
Автор L.dof (Свободен човек)
Публикувано08.10.08 17:45

Посетих България в края на септември- леле какъв клинч беше само........... Не препоръчвам излизане навън през втората половина на септември!!!!! Също не препоръчвам каране без вериги по пътя София-Дупница в началото на октомври - около 4 октомври вече има около 10 см поледица и сняг. Сигурно е ,че сега е вече около 50 см снежната покривка!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма закономерност за времето, кога как е!!!!! То е Божа работа!<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от L.dof на 08.10.08 17:48.</EM></FONT></P>

Редактирано от L.dof на 08.10.08 17:49.

Автор slanko (непознат )
Публикувано09.10.08 00:12

Париж е страхотен през цялата година, а по коледните празници е разкошно осветен и наистина празничен . Не ти препоръчвам автобус точно заради несигурността кога ще пристигнете. За мен най-добрия вариант за този период са апартаментите под наем- първо си съвсем независим, обикновенно са с много добра локация а и голяма част не вдигат цените за празниците.
Ние лично сме използвали тези две агенции: www.parisapartmenttours.com/bg и www.tripseurope.com , първите имат и БГ версия. Успехи! :)

Тема Re: Париж по Нова годинанови [re: veseloto momiche]  
Автор if_i_were (gatée)
Публикувано13.10.08 22:19

В Париж зимата е мека и е адски красиво!!!!!Виена ми е един от любимите градове, така че студът през зимата си заслужава да се изтърпи, стига да си и малко любител на екстремното

Ако това ти е първо ходене в тези градове , наистина може би е по-добре да си направиш екскурзията пролетта .

Тема Re: Париж по Нова годинанови [re: if_i_were]  
Автор dir4opir4o (свестен)
Публикувано15.10.08 18:24

В отговор на:

if_i_were:В Париж зимата е мека и е адски красиво!!!!!

if_i_were ,A има ли сняг???????Въвъ Виена е доста снеговито.

Редактирано от dir4opir4o на 15.10.08 18:27.

Тема Re: Париж по Нова годинанови [re: if_i_were]  
Автор if_i_were ()
Публикувано15.10.08 18:58

Няма сняг.Ето малко снимки от личен архив, правени са с телефон , затова и качеството не е много добро.

Редактирано от if_i_were на 15.10.08 19:26.

Автор steinbock (рогата)
Публикувано16.10.08 21:49

Била съм в Париж малко преди Коледа и във Виена за Коледа - и в двата случая беше студено, във Виена повече отколкото в Париж, но си струва. Страхотна атмосфера, особено във Виена. За Париж - също е много красиво, спомням си как чакахме да се качим на Айфеловата кула /30 мин. най-малко/ и след това на самата кула как премръзнахме, защото като си горе ти стъпваш само върху метал и вятърът те брули

Срува си, но ...... зависи и с какви хора тръгваш. Не е много приятно ти да искаш да се разхождаш, а на останалите да им е студено и да мрънкат

Тема Re: Париж по Нова годинанови [re: steinbock]  
Автор byoko (непознат )
Публикувано22.10.08 09:43

В Австрия Коледата е много семеен праздник и аз лично умрях от досада.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.