Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:34 10.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Клубът е за регистрирани потребители!нови  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано03.10.08 22:28

Една регистрация отнема около 5 минути. Влизането с парола не е по-сложно, отколкото да се цъкат цифрички за достъп до писане.

Моля всички да се уважаваме взаимно. Грубости, обиди и заяждания с пишещите ще бъдат изтривани без предупреждение.
За подобни постинги ще бъде отнемано правото на писане в клуба, също без предупреждение!

Приятни пътешествия!

Нема начин да нема начин!

Тема Re: Клубът е за регистрирани потребители!нови [re: vesela.bg]  
Автор Yogi (турист)
Публикувано04.10.08 08:37

В клуба гдето пиша на този етап нямаме подобни проблеми. Ама хайде като сте рекли, не ми пречи. Дано да стане още по-полезно място тук. Успех, пък ще помагаме и ние понякога!

Редактирано от Yogi на 04.10.08 08:37.

Тема Лоша идеянови [re: vesela.bg]  
Автор дoмoceд ()
Публикувано04.10.08 14:38

Няма да пропусна и този път да се изкажа силно против

Характерът на този клуб не предполага такива ограничения.
Това не е клуб като История, Политка, Футбол, където едни и същи хора влизат многократно и водят разгорещени дискусии. За такива клубове има смисъл да се налага регистрация.
Тук редовните се броим на пръсти. Мнозинството участници идват да зададат въпрос, който в повечето случаи си е съвсем по темата. Или да разкажат нещо еднократно.
Не е нужно да ги насилваме да се регистрират. Те просто ще се откажат да влизат и тук съвсем ще опустее.

Тема Re: Лоша идеянови [re: дoмoceд]  
Автор 3a3y ()
Публикувано04.10.08 15:20

Също не одобрявам.Остава да си раздадем златни и сребърни членски карти. Има си други начини за справяне с досадните или невъзпитаните. Не е нужно заради бълхите да уморим кучето.

Автор swimmer9 (непознат )
Публикувано04.10.08 17:13

Регистрирах се за да се изкажа против искането за регистрация.Пътешествениците са свободни по дух хора и интернет е свободно пространство.Самата дума регистрация според мен е несъвместима с името на клуба "пътешествия".

Тема Re: Клубът е за регистрирани потребители!нови [re: swimmer9]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано04.10.08 18:12

Дори и на свободните по дух пътешественици им се налага да пътуват с паспорти и да вадят визи за да осъществят свободната си воля да отидат там, където свободно са пожелали.

Нема начин да нема начин!

Автор mar4eto (засега непознат)
Публикувано04.10.08 18:45

Смея да не се съглася - не винаги страните, които искат визи и паспорти могат да се похвалят с особен демократизъм и свободен дух. Нека не ставаме като тях...

Автор voposh (мераклия)
Публикувано04.10.08 21:18

Смея да не се съглася с Вас. Преди години ходих в Тайланд и си извадих виза на летището на Бангкок. Сега искам да покажа тази чудесна страна на дъщеря си, но ми искат служебна бележка от месторабота и други подобни простотии. Ами ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА!!!!!!!! Няма да отида там СЕГА!!!!! Визи няма да вадя, като доказвам, че не съм камила. И понеже съм пътешественик по душа и сърце ходя на други места.
Ако сте схванали намека ми, то разбирате че съм КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ регистрации и всякаква друга ЦЕНЗУРА. Все пак сме в 21 век. Подобни ограничения за мен са смехотворни. Какво пречи на вечните спамъри да се регистрират!?
Или и този форум да замре, като други подобни, където от време на време след като никой не пише по 2-3 седмици се намира някой да попита "защо никой не пише вече толкова време?".
С цялото ми уважение, госпожо Модератор, ако не Ви се занимава с организацията на форума просто се откажете, но въвеждането на "ВИЗИ" за мен точно в този форум е неподходящо.
С уважение
VOPOSH

И още нещо. Може да проверите, че съм регистриран от 3 години. През поне една от тях изобщо не можех да вляза в регистрацията си по независещи от мен причини. Ако и сега пак се случи същото излиза, че не мога да пиша във форума. А ЗАЩО!!!???

Редактирано от voposh на 05.10.08 00:58.

Автор f1O4 (непознат )
Публикувано04.10.08 21:42

Изгубих около час и половина докато се регистрирам! "Умният" DIR не приемаше 10-ки варианти на потр. име или ми изписваше, че използвам непозволени знаци!!! Моето мнение е, че НЕ БЕШЕ необходимо това!
В края на краищата не е проблем всеки да се регистрира и да пълни форума с ругатни или спамове.

Тема Re: МНОГО ЛОША ИДЕЯнови [re: 3a3y]  
Автор L.dof (непознат )
Публикувано05.10.08 17:26

Този пост от "специалистката -модераторка" е заради мене. Да има регистрация тука е абсолютна дивотия. Колко много полезна информация съм почерпил и колко съм дал, докато не бях регистриран........ Тръгнал човек за някъде, иска да пита нещо,и хоп-регистрирай се! Що пък да не тегли една майна и да се оправя сам! Това търсят модераторите, щото няма да имат работа пък заплатката си върви-и-и-и-и-.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.