|
Тема
|
България-близо до вас
|
|
Автор | Bлaдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.08 22:15 |
|
Всички сте чували рекламата да посетиме България това лято,защото ни е близо до нас. И аз така.... Пиша ви от Златни пясъци. Ако четете тия редове ,значи сте от нормалните ,образовани и високоплатени българи ,които имат интернет и могат да мърдат копчетата на компютъра. Златни пясъци не е за вас. Златните е пълен с източногермански селяни и румънски общи работници. Тук-таме някой от близките села,дошъл на плаж. Плажа е полупразен, заведенията напълно празни.Сергиите са безбройни, боклуците по тях надминават представите и на работещ 12 г в Илиенци(имаме такъв в компанията)Интернет е мръсна дума ,WI-FI -тука си мислят ,че ги питаш за тоалетната, и изобщо нямам представа как се включих. Село Китен в технологично отношение и интернет достъп е поне 5-6 години напред.
Хотелите са пълни с румънски общи работници и източногермански дебили,които плюскат на all inclusive като за световно.
| |
Тема
|
Re: България-близо до вас
[re: Bлaдo]
|
|
Автор |
desombra (непознат) |
Публикувано | 09.08.08 09:34 |
|
Описаната картина може да се приложи за всяко място по нашето черноморие. И за всяко място по ски-курортите. Ако не са дебели източногерманци (руснаци), ще са пияни скандинавци и водопроводчици от Великобритания, примерно. Обслужването и услугите ги няма. Сега си мисля, че винаги е било така, просто изискванията ни и мирогледът ни са се променили. Въпросът, на който не мога да си отговоря е "какво да направим, за да го променим?"
Дали да ги "накажем", като спрем да бъдем клиенти и почиващи в собствената си страна?
Не знам...
| |
Тема
|
[re: desombra]
|
|
Автор | lover (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.08.08 07:51 |
|
наказанието вече явно е налице - http://banks.dir.bg/2008/08/09/news3275911.html
| |
Тема
|
[re: lover]
|
|
Автор | Bлaдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.08 21:37 |
|
Отново съм в цивилизацията!!!!! Лаптопа ми хваща 3 безжични некодирани интернета ,София е прекрасна без коли, На 5 преки от нас не съм и забелязал румънска регистрация на автомобил,никой не ме дърпа да му ям мазните манджи и да ме вози на такси,времето е прекрасно ,шофьорите са възпитани и ми правят път при престрояване........ мога да си ям шкембе чорба и таратор колкото си искам. Боже , сън ли е? Никога повече all inclusive на Златни пясъци! Вече ще ходя някъде по-близо до нас на море, България е много далече за мене.
| |
|
|
|
|