Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:59 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема България-близо до васнови  
АвторBлaдo (Нерегистриран)
Публикувано08.08.08 22:15

Всички сте чували рекламата да посетиме България това лято,защото ни е близо до нас. И аз така.... Пиша ви от Златни пясъци. Ако четете тия редове ,значи сте от нормалните ,образовани и високоплатени българи ,които имат интернет и могат да мърдат копчетата на компютъра. Златни пясъци не е за вас. Златните е пълен с източногермански селяни и румънски общи работници. Тук-таме някой от близките села,дошъл на плаж. Плажа е полупразен, заведенията напълно празни.Сергиите са безбройни, боклуците по тях надминават представите и на работещ 12 г в Илиенци(имаме такъв в компанията)Интернет е мръсна дума ,WI-FI -тука си мислят ,че ги питаш за тоалетната, и изобщо нямам представа как се включих. Село Китен в технологично отношение и интернет достъп е поне 5-6 години напред.
Хотелите са пълни с румънски общи работници и източногермански дебили,които плюскат на all inclusive като за световно.

Тема Re: България-близо до вас [re: Bлaдo]  
Автор desombra (непознат)
Публикувано09.08.08 09:34

Описаната картина може да се приложи за всяко място по нашето черноморие. И за всяко място по ски-курортите. Ако не са дебели източногерманци (руснаци), ще са пияни скандинавци и водопроводчици от Великобритания, примерно. Обслужването и услугите ги няма. Сега си мисля, че винаги е било така, просто изискванията ни и мирогледът ни са се променили. Въпросът, на който не мога да си отговоря е "какво да направим, за да го променим?"
Дали да ги "накажем", като спрем да бъдем клиенти и почиващи в собствената си страна?
Не знам...

Тема Re: България-близо до васнови [re: desombra]  
Авторlover (Нерегистриран)
Публикувано10.08.08 07:51

наказанието вече явно е налице - http://banks.dir.bg/2008/08/09/news3275911.html

Тема Re: България-близо до васнови [re: lover]  
АвторBлaдo (Нерегистриран)
Публикувано12.08.08 21:37

Отново съм в цивилизацията!!!!! Лаптопа ми хваща 3 безжични некодирани интернета ,София е прекрасна без коли, На 5 преки от нас не съм и забелязал румънска регистрация на автомобил,никой не ме дърпа да му ям мазните манджи и да ме вози на такси,времето е прекрасно ,шофьорите са възпитани и ми правят път при престрояване........ мога да си ям шкембе чорба и таратор колкото си искам. Боже , сън ли е? Никога повече all inclusive на Златни пясъци! Вече ще ходя някъде по-близо до нас на море, България е много далече за мене.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.