|
Тема
|
Ще пътува ли някой за Чехия...
|
|
Автор |
ve_san () |
Публикувано | 17.07.08 09:39 |
|
...към 10 август с кола. Двама сме. Търсим някой с кола да си направим партия за бензина. Отиваме на фест и се връщаме на 17 август.
isq 248 684 121
| |
Тема
|
Re: Ще пътува ли някой за Чехия...
[re: ve_san]
|
|
Автор |
ve_san () |
Публикувано | 25.07.08 11:38 |
|
Еее, тука има толкова много пътешественици, никой ли няма да пътува ?
| |
|
Ще пътуваме, само че когато ние си го планираме.
Има някакви сайтове за спътници, пробвай там. Ето тук студентите ги коментират:
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
И там съм пуснала обява
| |
Тема
|
[re: ve_san]
|
|
Автор |
K_kristi (непознат
) |
Публикувано | 30.07.08 09:38 |
|
Ние ще пътуваме до Чехия, но със собствена кола. Възползвам се от темата, за да попитам през кои държави ще минете...ние още се колебаем дали Сърбия или Румъния. А също така мислим да нощуваме в мотел по пътя или в Румъния или в Унгария. Някой ако има впечатления да сподели (цени или условия).
А иначе приятно пътешестване
| |
Тема
|
[re: K_kristi]
|
|
Автор |
ve_san () |
Публикувано | 30.07.08 09:53 |
|
"Ние ще пътуваме до Чехия, но със собствена кола" - тук нещо не разбрах...
Аз пуснах тази обява точно за това, защото си търся хора със собствена кола - и две свободни места, да си направим партия за бензина.
| |
|
Няма място за колебание - твърдо през Сърбия! По-бързо, по-кратко, повече магистрали. Даже по-евтино от фериботната такса.
Ve-san, не е коректно само да искаш от клуба, а да отказваш да даваш информация, за която най-учтиво те питат. Твоите пари за бензин не са общорепубликански проблем, нали?Редактирано от Блaryн Kaлчeв на 30.07.08 15:23.
| |
|
Как да дам информация, която нямам. През Румъния никога не съм пътувала, никога не съм имала кола също така...
| |
|
|
|
|