Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:03 06.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Остров в Турциянови  
АвторБoбo (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 16:59

Разказаха ми за някакъв остров в Турция - Гьокчеада(Gokceada), където било страшно готино и евтино(за етаж от къща-3 стаи 10лв.). Там ходели предимно сърфисти. Има ли някой информация по този въпрос, защото моята информация е от един приятел, та на негов приятел познат му казал

.
Ако някой знае нещо по подробно, моля да разкаже.
Благодаря!!!

Тема Re: Остров в Турциянови [re: Бoбo]  
Автор Cтoйчo (минаващ)
Публикувано13.03.08 17:20

При мен има един пътепис

Прочети го, може да ти помогне с идеи

моите пътешествия

Тема Re: Остров в Турциянови [re: Cтoйчo]  
АвторБoбo (Нерегистриран)
Публикувано13.03.08 18:02

Да интересно, но май автора не е от най-доволните

Автормapиoн (Нерегистриран)
Публикувано10.04.08 12:50

Здравей, и аз съм чувала от мои познати, които са ходили там неведнъж /дори и ние мислехме да ходим, но се отказахме/. Както си разбрал там ходят наистина предимно сърфисти, но май иначе не е кой знае какво ... Предполагам, че за не спортисти има и по-интересни места за разглеждане и почивка.

Тема Re: Остров в Турциянови [re: мapиoн]  
АвторNoSaint (Нерегистриран)
Публикувано10.04.08 16:17

Аз ходих няколко пъти. Ако караш сърф или кайт-това е мястото. Евтино, има 2 селца, хора от една кръвна група

Релакс

АвторBлaдo (Нерегистриран)
Публикувано12.04.08 11:23

Доколкото съм чувал от ходили там(аз също се каня) По времето на изселническия въпрос, турската държава е построила доста къщи и ги е предоставила на български турци,които искат да се заселят там безплатно.В последствие тия къщи са станали собственост на тези хора, а те са се разселили на по-добри места за живеене и работа. Останали са обаче няколко семейства да въртят бизнеса там. В момента къщите се дават под наем и можело спокойно да те упътят на български във всеки пункт за информация или квартирно бюро. Няма вече такова диво място за къмпингуване по нашето черноморие след смъртта на Веселие, Каваците и Градина.Аз мисля през юни да ида за 2-3 дена ,да си спомна добрите къмпингарски години

Автор inkamp (непознат )
Публикувано12.04.08 12:36

Ходили сме няколко пъти там , но на риболов.
Но това за 10 лв на етаж ми се вижда малко, в кое село е?. Не във всички села са български изселници, а само в едно. Не е цивилизовано, има един два плажа с пясък, но е много спокойно. Ако си падаш по такъв тип пътувания - това е едно такова място.
Пиши какво точно те интересува и ще ти отговоря.

Тема Re: Остров в Турциянови [re: inkamp]  
Авторgoran (Нерегистриран)
Публикувано13.04.08 12:45

има ли ферибот или някаква друга връзка със Самотраки?

Тема Re: Остров в Турциянови [re: goran]  
Автор inkamp (непознат )
Публикувано13.04.08 18:50

Няма.
Вижда се , но няма връзка със Самотраки.
Това е инфо от октомври 2007 , ако след това са пуснали може и да има. Но силно се съмнявам.

Тема Владо......нови [re: inkamp]  
АвторKoльo (Нерегистриран)
Публикувано14.04.08 10:43

Като се върнеш от там сподели какво си видял и как си изкарал.
А inkamp, разкажи малко по-подробно ако обичаш: как се отива до там, къде се намира място за спане(не си падаме по палатките), къде се яде, плажовете как са, морето хубаво ли е(не сме сърфисти или кайтаджии). И колко пари се харчат там за 10-на дни, като включиш и пътуването с кола? Мерси!!!!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.