|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Остров в Турция
|
|
Автор | Бoбo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.08 16:59 |
|
Разказаха ми за някакъв остров в Турция - Гьокчеада(Gokceada), където било страшно готино и евтино(за етаж от къща-3 стаи 10лв.). Там ходели предимно сърфисти. Има ли някой информация по този въпрос, защото моята информация е от един приятел, та на негов приятел познат му казал .
Ако някой знае нещо по подробно, моля да разкаже.
Благодаря!!!
| |
Тема
|
Re: Остров в Турция
[re: Бoбo]
|
|
Автор |
Cтoйчo (минаващ) |
Публикувано | 13.03.08 17:20 |
|
При мен има един пътепис Прочети го, може да ти помогне с идеи
моите пътешествия
| |
Тема
|
[re: Cтoйчo]
|
|
Автор | Бoбo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.08 18:02 |
|
Да интересно, но май автора не е от най-доволните
| |
Тема
|
|
|
Автор | мapиoн (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.08 12:50 |
|
Здравей, и аз съм чувала от мои познати, които са ходили там неведнъж /дори и ние мислехме да ходим, но се отказахме/. Както си разбрал там ходят наистина предимно сърфисти, но май иначе не е кой знае какво ... Предполагам, че за не спортисти има и по-интересни места за разглеждане и почивка.
| |
Тема
|
[re: мapиoн]
|
|
Автор | NoSaint (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.08 16:17 |
|
Аз ходих няколко пъти. Ако караш сърф или кайт-това е мястото. Евтино, има 2 селца, хора от една кръвна група Релакс
| |
Тема
|
|
|
Автор | Bлaдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.08 11:23 |
|
Доколкото съм чувал от ходили там(аз също се каня) По времето на изселническия въпрос, турската държава е построила доста къщи и ги е предоставила на български турци,които искат да се заселят там безплатно.В последствие тия къщи са станали собственост на тези хора, а те са се разселили на по-добри места за живеене и работа. Останали са обаче няколко семейства да въртят бизнеса там. В момента къщите се дават под наем и можело спокойно да те упътят на български във всеки пункт за информация или квартирно бюро. Няма вече такова диво място за къмпингуване по нашето черноморие след смъртта на Веселие, Каваците и Градина.Аз мисля през юни да ида за 2-3 дена ,да си спомна добрите къмпингарски години
| |
Тема
|
|
|
Автор |
inkamp (непознат
) |
Публикувано | 12.04.08 12:36 |
|
Ходили сме няколко пъти там , но на риболов.
Но това за 10 лв на етаж ми се вижда малко, в кое село е?. Не във всички села са български изселници, а само в едно. Не е цивилизовано, има един два плажа с пясък, но е много спокойно. Ако си падаш по такъв тип пътувания - това е едно такова място.
Пиши какво точно те интересува и ще ти отговоря.
| |
Тема
|
[re: inkamp]
|
|
Автор | goran (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.08 12:45 |
|
има ли ферибот или някаква друга връзка със Самотраки?
| |
Тема
|
[re: goran]
|
|
Автор |
inkamp (непознат
) |
Публикувано | 13.04.08 18:50 |
|
Няма.
Вижда се , но няма връзка със Самотраки.
Това е инфо от октомври 2007 , ако след това са пуснали може и да има. Но силно се съмнявам.
| |
Тема
|
Владо......
[re: inkamp]
|
|
Автор | Koльo (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.08 10:43 |
|
Като се върнеш от там сподели какво си видял и как си изкарал.
А inkamp, разкажи малко по-подробно ако обичаш: как се отива до там, къде се намира място за спане(не си падаме по палатките), къде се яде, плажовете как са, морето хубаво ли е(не сме сърфисти или кайтаджии). И колко пари се харчат там за 10-на дни, като включиш и пътуването с кола? Мерси!!!!!!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|