Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:44 08.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема почивка -Френска Полинезиянови  
Автор moorea (непознат )
Публикувано15.03.08 12:45

Преди месец се върнах от Таити и околните острови на Полинезия.Обиколката беше с кораб.Там наистина си заслужава да се отиде.Бих могла да бъда полезна с информация.тъй като обикалянето със самолет между островите е страшно изморително- събираш багажи,бързаш за летищата,полети и т.н.Така че,по- добре е на кораб.

Тема Re: почивка -Френска Полинезиянови [re: moorea]  
Автор ZiNaldo® (Real de M.)
Публикувано16.03.08 22:58

Като начало ще те замоля за снимки ако може.....

" Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем "

Тема Re: почивка -Френска Полинезиянови [re: ZiNaldo®]  
Автор moorea (непознат )
Публикувано17.03.08 16:17

Това не е сериозно- снимки има във всички туристически и рекламни сайтове...

Автор MonaMonsano ()
Публикувано17.03.08 17:15

Той май моли за твои снимки на плажа

Автор Дивak (минаващ)
Публикувано17.03.08 18:48

през кой сезон е най-добре да се отиде? През юни-юли как е времето?

Тема Re:нови [re: Дивak]  
АвторДoмoceд (Нерегистриран)
Публикувано17.03.08 19:50

Сигурен ли си, че въпросът ти е сериозен?
Рискуваш препратка към туристическите списания и брошури.

Авторdilla (Нерегистриран)
Публикувано17.03.08 20:20

и аз бих погледала снимки, но ако кажеш например откъде стигна дотам?
Аз Замислям нещо като мини околосветско по южното полукълбо с идеята да се тръгне от Перу - Боливия - Чили - Велекденски о-ви - Полинезия - Австралия и Нова Зенландия и натам.. не съм мислила още.
И затова питам от къде стигна до островите?

Тема Re: [re: Дoмoceд]  
Автор Дивak (минаващ)
Публикувано18.03.08 02:37

абе хич не е сериозен, ама така и така стана дума, що да не питам

Тема Re: почивка -Френска Полинезиянови [re: dilla]  
Автор moorea (непознат )
Публикувано18.03.08 12:59

До Папеете -столицата- се стига с полет от Париж- или с Ер Франс,или Ер Таити Нюи,това е полинезийската нац. авиокомпания.Полетите са с транзит през Лос Анджелис,съответно е необходима транзитна виза за САЩ.От Папеете/Таити/ с вътрешни полети може да отидете до Бора-Бора и Раятеа/ два други острова от архипелага/Най-близкият остров е Моореа- полетът е 7 минути.За мене той е най-красивият остров.За околосветско пътешествие бих ти препоръчала да се качиш на кораб.За около 105-115 дни има различни оферти и струва между 25 и 30 000 долара.Ако искаш,можеш и самостоятелен маршрут,но логистиката ще отнеме около 7-8 месеца- все пак намирането на евтини самолетни билети,хотели и друг транспорт изисква много време.През юни-юли също е добре,там средногодишните температури са в диапазона-24-35 градуса.

Тема Re: почивка -Френска Полинезиянови [re: dilla]  
Автор moorea (непознат )
Публикувано18.03.08 13:22

И още нещо- и чилийците летят до Папеете,аз летях от Франция с Ер Таити и съм много доволна.Другият удобен маршрут е до Нова Заландия- за там не са ни необходими визи , и от Оукланд- директно до Папеете- мисля,че излизаше около 6,5 часа.Ако тръгнеш от Европа/Париж/ ефективното ти летателно време е около 22 часа.,и стига до 26-27 часа с чек-ин и около 2 часа престой в Лос Анджелис.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.