|
Тема
|
Нова година на Корфу
|
|
Автор |
seymour_stz (любопитен) |
Публикувано | 17.11.07 08:51 |
|
Някой има ли впечатления от остров Корфу? С познати се каним да отидем там за Нова година. Дали си струва?
| |
|
Хубаво е на Корфу.
Ето моето разказче и инструкция, как да нацелиш оптималния път дотам:
Тук има и много друга разказчеа с кантинки :
Проблем за зимния сезон са метеорологичните условия. Пътят с кола от София е към 12 часа в летни условия. Той минава през високи планини, като магистралата през тях не е все още напълно готова.
Макар и малко вероятна, съществува възможност фериботът Игуменица-Керкира да не работи. Малко вероятна, защото все пак островът и като един огромен вълнолом за залива на Игуменица, а столицата му е в подветрената му източна част.
Не знам, как стои въпросът (и дали изобщо има) с чартърни полети дотам.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Има чартъри, но спред мен това не е най-доброто място за изкарване на нова година. Ти си знаеш разбира се. Аз давам моето мнение и то е, че много по-добре е да отидеш на родос или на крит, ако държиш да си на остров в Гърция. Весело посрещане на празниците все пак, независимо къде.
| |
|
Благодаря за мненията, ние се разколебахме да караме празниците там. Решихме да отидем на друг остров - остров Крък в Хърватска. Дано не сме сгрешили, но там сякаш е по-интересно, а и има доста повече места за обикаляне :-)
Благодаря за пожеланията, дано и вие изкарате една чудесна Нова година
Редактирано от seymour_stz на 24.11.07 08:54.
| |
|
Крк е чудесен остров, но в интерес на истината на Корфу има далеч повече неща за гледане. Изборът си е Ваш. Приятно прекарване и да разказвате!
| |
|
Да, така е, но ние няма да оставаме да гледаме само Крк. Смятаме да отидем до Словения на Постойна яма, в Загреб, и по крайбрежието. Ще е лесно ,защото има мост към острова, докато ако отидем на Корфу, трябва да сме само там
| |
Тема
|
Re: Нова година на Корфу
[re: seymour_stz]
|
|
Автор |
m_v (devoted) |
Публикувано | 24.11.07 12:18 |
|
Аз Ви предлагам посещението на Корфу да го отложите за Великден или лятото. По Коледа и НГ там е пусто, дори повечето местни ги няма, много магазини са затворени и не е особено интересно. А имайки предвид, че точно по това време там падат много валежи и то проливни надали ще е много приятно да си седите през цялото време в хотела.
Приятно изкарване, където и да отидете!
| |
|
|
|
|