Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:28 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови  
АвторBeauty (Нерегистриран)
Публикувано16.07.07 15:17

последна "спирка"-Кралство Тайланд?!
Здравейте!
Някой/я от вас осъществявал ли е екскурзия до съответните страни?
Интересува ме и за самите вътрешни екскурзии в Тайланд-острови, паркове, храмове и пр.
Моля за вашите мнения, и препоръка за туристическа агенция?
Благодаря!

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: Beauty]  
Авторbale (Нерегистриран)
Публикувано16.07.07 16:02

Аз разлизирах нещо подобно миналата година. Тук даже публикувах подробен преразказ, включващ отговорите на всички въпроси тук:

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа... [re: Beauty]  
Авторswimmer (Нерегистриран)
Публикувано16.07.07 21:00

Не ти трябва агенция за такова пътуване.Вземаш си кредитна карта и си резервираш полет и и хотели .Тайланд е класика,Малайзия -екзотика,а Сингапур загуба на време.Камбоджа съм я оставил за догодина..Миналата година направих подобна обиколка-Куала Лумпур-Макао-Хонг Конг-Сингапур-о-в Реданг-Куала Лумпур за 28 дни.За Камбоджа трябват някои ваксини и антималарйини таблетки.Ако имаш въпроси-питай.

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: Beauty]  
Автор ab12345 (новак)
Публикувано17.07.07 15:15

Специално за Тайланд провери постингите в следващите страници.

Може да видиш и сайта на Юри Варошанов - www.juriwaro.com
На мен ми хареса. Но бая четене падна ...

И аз мисля, че е по-добре без туристическа агенция.

Агенциите Старс Травъл (ул. "Петър Берон" 6) и Петур ("Париж" 7) продават билети на Гълф Еър от Истанбул до Куала Лумпур и Бангкок на поносими цени - 450 - 500 евро с таксите (двупосочно).

Там с Еър Ейша (сори, не ми работи латиницата) можеш да летиш до различни дестинации в Малайзия, Тайланд и др. за 20 - 50 евро.

И дано деяниш на жега. Всъщност тия дни у нас са добра тренировка.
Вчера цял ден обикалях по улиците на София, не знам как оживях, но си спомних за Тайланд.

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: ab12345]  
Автор juriwaro (непознат)
Публикувано17.07.07 18:52

Мерси за четката, но авторът на пътеписите казва, че от пътеписи практическа информация не може да се извади. През 2004 ползвах следния сайт за югоизточна Азия (на английски) и тогава той ми се стори най-изчерпателен за нискобюджетно и неорганизирано пътуване в района. А авторът на сайта е французин, така че има и много информация на френски. Линка е -

Пиша ти тук за Нова Зеландия, за да не отварям и другата тема. През 2004 г. билет от Сингапур през Бали и Брисбейн до Окланд струваше ~500 евро с таксите и с възможности за престой (stopover) по няколко дни и в Бали и в Брисбейн. Имам роднини там, така че от единия месец при тях бях за 10 дни по северния остров с кола и палатка. Може да се къмпира навсякъде из страната, а ако някъде не е позволено, просто ще те помолят да си махнеш палатката в срок от примерно 48 часа. На юг ходих през Роторуа и езерото Уайкаремоана до водопадите и гейзерите при Таупо и национален парк Тонгариро, а на север - до Кейп Рианга - най-северната част на страната. Природата е рай, а климатът - мек и леко своенравен. Трябва постоянно да се движиш с шапка, очила и дъждобран или чадър - вятърът, слънцето и дъжда ще се редуват всеки 10 минути. На bukvite.com имаше добри пътеписи от живееща в страната.

Май навремето бях казал, че няма да пиша нищо за Австрия и Нова Зеландия...

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: juriwaro]  
Автор kkkolio ((Бай Кольо))
Публикувано17.07.07 19:37

Юри, ти също си поканен. Нали пиеш бира! За сбирката говоря, на клуба. Гуру на пътешествията не бива да страни :)

Колкото повече, толкова повече!

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: kkkolio]  
Автор STANOEVUS (непознат )
Публикувано17.07.07 22:01

едно питане и от мен кой е най добрия и евтин вариант за дестинацията
софия- бали?
само през франкфурт ли има директна връзка???
ако някой е пътувал нека сподели цени на билет,цени в бали и т.н.
благодаря предварително

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: STANOEVUS]  
Авторswimmer (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 09:31

Qatar airways-Istanbul-Bali около 560 евро
Qatar Airways-Istanbul-Kuala Lumpur 480 евро и Kuala Lumpur - Bali s Air Asia 50евро

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: swimmer]  
Авторbale (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 09:55

Защо разводнявате темата на човека. Питал е нещо, който знае да му помогне. За някакви други дестинации, по-добре да се отвори нова.

Тема Re: Дестинация:Сингапур, Малайзия, Камбоджа...нови [re: kkkolio]  
Автор juriwaro (непознат)
Публикувано18.07.07 13:50

Добре ме каниш, но без телепорт не мога да се домъкна до утре. Още съм в Австрия и обещавам да пия бира в четвъртък по същото време ... когато и да е то.

Поздрави.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.