|
Тема
|
Bella Vista
|
|
Автор | Amelia (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.07 16:03 |
|
Има ли някой да е ходил в хотел Белла Виста в Синеморец?
Чета негативни изказвания, а все пак хотелът е 4 звезден. Дори изрових и от международните форуми няколко мнения- Тоалетни не работят, километрични опашки за храна (която и не стига), лошо обслужване от страна на персонала....
Нямал нищо общо с понятие за хотел с толкова звезди. Ходил ли е някой и кави са му впечатления.
| |
Тема
|
Re: Bella Vista
[re: Amelia]
|
|
Автор |
thorn (непознат
) |
Публикувано | 02.07.07 15:43 |
|
Самият хотел е приличен, но наоколо е гадно. Строежи, мръсотия и много цигани. Персоналът е под всякаква критика - сопнати, груби, неуслужливи и внимание! - крадливи!
| |
Тема
|
[re: thorn]
|
|
Автор |
Дивak (новак) |
Публикувано | 02.07.07 22:49 |
|
че доколкото чувам почти навсякъде по Бг черноморието е така
| |
Тема
|
|
|
Автор | Amelia (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.07.07 12:15 |
|
Какво да разбирам под думата крадливи. Та нали ще се оплачеш, ако нещо изчезне от стаята.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
thorn (непознат
) |
Публикувано | 05.07.07 15:34 |
|
Изчезна един GSM. Как ще докажеш, че е бил там?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Блaryй (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.07 00:24 |
|
е па да си го беше вързал на каишка на врато
| |
Тема
|
[re: Блaryй]
|
|
Автор |
thorn (непознат
) |
Публикувано | 06.07.07 10:20 |
|
И да го бех увил с еден найлон, че да се не мокри у големата солена вода.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Darsy (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.07 12:08 |
|
Да им кихна на 4-те звезди!!!
Изключително некоректни е първото ми впечатление. Платила съм още през януари 50% от едноседмичната си почивка (според тяхната оферта), а през май целия престой за следващата седмицал Посрещат ме с репликата "Трябва да доплатите!!!", защото клиента не се е обадил да попита дали междувременно не са си вдигнали цените. Грозни тридневни скандали.... и все нещо бг-туристи не са платили. Като за начало бг-туристи не са платили за анимацията, която е на немски и аниматорите отказват да говорят на английски (не искам екзотики като български език). Да не говорим, че дори немците не знаеха каде да се засмеят на глупостите с които ни забавляваха. За вечеря в ресторанта "a-la carte", в който чергите от баба прикриваха липсата на настилка на пода, пак не бяхме платили. Между другото и скандинавските туристи на TUI също ги караха да плащат, въпреки че е включено в техния пакет.
Сервират алкохол на непълнолетни и извършват валутни операции, без да е обявен курс и не издават документ за извършената сделка (там данъчни не минават ли?!?).
Стаите миришат невъобразимо и колкото и да чисти и да се опитва да я отстрани камериерката, мисията е невъзможна. Мухъл е плъзнал в баните, и в стаите. Климатикът в моята стая поддържаше 25-27оС. Ако несто се развали или изгори крушка, трябва да чакаш няколко дни и непрекъснато да им напомняш.
Виж, храната беше отлична. Друг е въпросът, че според политиката на хотела няма континентална закуска, междинното хранене след обяда се изчерпва с няколко сандвича и чиния бисквити, а следобяд поднасят няколко чинии с дребни сладки които не стигат за децата дори. Управителката си беше довлякла цялата рода - бебе, майка, баща, някаква роднина с дете. На всичко отгоре баща и ругаеше грозно чуждестранните туристи(много от тях българи, живеещи в чужбина), а той трупаше камари храна и заради него ставаха огромни опашки. Докато аз бях там, два пъти оставяха басейна да зеленяса и в него се отлагаше мръсотията от фугите на плочките. Към хотела няма плаж с излаз към морето и ако предпочетеш да ползваш пясъчната ивица, губиш all inclusive. Самата площ на хотела е малка за толкова много туристи и се задушаваш сред архитектурната недомислица, която те обгражда. В района на хотела от време на време се появяват и змии, но за това е виновна жегата и близостта на резервата.
Когато си тръгнах, отново ме сюрпризираха с неплатена сметкал Добре, че бях забравила да изхвърля фактурата с касовата бележка (!!!), което вече беше върха на нахалството! И... да не си помислите, че се извиниха за грешката - пълен гьон-сурат. Да им е честита на испанците българската инвестиция! Тази хотел си е вечно техен...
| |
|
|
|
|