|
Тема
|
Бирмингам
|
|
Автор | Suzane (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.06 23:14 |
|
Здравеите!Налага ми се за 2дни да бъда там.Имам си хотел уреден,но въпросът ми е ,какво си струва да се посети там?Интересен музеи,къде е купон ве4ер.
Благодаря!
| |
Тема
|
Re: Бирмингам
[re: Suzane]
|
|
Автор | tvy (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.06 15:21 |
|
Villa Park - Aston Villa
St Andrews - Birmingam city
The Howtorns - West Bromich
Последните два отбора изпаднаха във Championship, но предполагам ще е интересно за гледане като атмосфера.
| |
Тема
|
|
|
Автор | momi4e (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.12.06 21:45 |
|
Според мен супер тъп и грозен град!
| |
|
1. в Симфони Хол.
Освен че местната е много свестен симфоничен оркестър, е една от най-модерните и с превъзходна акустика зали.
2. Индийски ресторант. Индийците в Бирмингам са нещо като мнозинство
| |
Тема
|
[re: Димитъp]
|
|
Автор | momi4e (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.06 21:59 |
|
За индииските ресторанти съм напълно съгласна с теб!Те са толкова много и наистина отлични.Макар и да не съм голям фен на тях,наистина в цяла Англия,по-добри от там не видях.
Не съм била на симфони4ен концерт там-нямам мнение по-въпроса.
Не ми хареса града,защото е много промишлен,някак си соц и като цяло хората бяха доста кофти.
Пример-пристигам на гарата,но беше късно и информацията беше затворена.Трябваше ми такси,намирам къде им е стоянката,ама нито едно.Никои по улицата.Виждам един нюс ажент отворен и питам индиеца продавач-да ми каже номер на някои мини каб.Много любезно го питам,тои есам в мафазина и си реди вестниците-получавам отговор-Аз не съм от тука!!!
Обикаляла съм като турист из Англия и такова чудо не бях виждала.Където и да съм искала посока съвет,съм полу4авала винаги!
В този град не бих се върнала!
| |
Тема
|
|
|
Автор | П. (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.06 21:28 |
|
Аз бях там на индииска сватба.Уредена от родителите.Младоженците се гледаха и се чудеха какво да си горорят... По първобитни хора не бях срещала в живота си... А миризмите на манджите им... як..повдига ми се...
| |
|
|
|
|