Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:54 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема Бирмингамнови  
АвторSuzane (Нерегистриран)
Публикувано22.11.06 23:14

Здравеите!Налага ми се за 2дни да бъда там.Имам си хотел уреден,но въпросът ми е ,какво си струва да се посети там?Интересен музеи,къде е купон ве4ер.
Благодаря!

Тема Re: Бирмингамнови [re: Suzane]  
Авторtvy (Нерегистриран)
Публикувано29.11.06 15:21

Villa Park - Aston Villa
St Andrews - Birmingam city
The Howtorns - West Bromich
Последните два отбора изпаднаха във Championship, но предполагам ще е интересно за гледане като атмосфера.

Авторmomi4e (Нерегистриран)
Публикувано05.12.06 21:45

Според мен супер тъп и грозен град!

Тема Re: Бирмингам [re: Suzane]  
Автор Димитъp (домосед)
Публикувано06.12.06 21:08

1.

в Симфони Хол.
Освен че местната е много свестен симфоничен оркестър, е една от най-модерните и с превъзходна акустика зали.

2. Индийски ресторант. Индийците в Бирмингам са нещо като мнозинство

Тема Re: Бирмингамнови [re: Димитъp]  
Авторmomi4e (Нерегистриран)
Публикувано06.12.06 21:59

За индииските ресторанти съм напълно съгласна с теб!Те са толкова много и наистина отлични.Макар и да не съм голям фен на тях,наистина в цяла Англия,по-добри от там не видях.
Не съм била на симфони4ен концерт там-нямам мнение по-въпроса.
Не ми хареса града,защото е много промишлен,някак си соц и като цяло хората бяха доста кофти.
Пример-пристигам на гарата,но беше късно и информацията беше затворена.Трябваше ми такси,намирам къде им е стоянката,ама нито едно.Никои по улицата.Виждам един нюс ажент отворен и питам индиеца продавач-да ми каже номер на някои мини каб.Много любезно го питам,тои есам в мафазина и си реди вестниците-получавам отговор-Аз не съм от тука!!!
Обикаляла съм като турист из Англия и такова чудо не бях виждала.Където и да съм искала посока съвет,съм полу4авала винаги!
В този град не бих се върнала!

АвторП. (Нерегистриран)
Публикувано12.12.06 21:28

Аз бях там на индииска сватба.Уредена от родителите.Младоженците се гледаха и се чудеха какво да си горорят... По първобитни хора не бях срещала в живота си... А миризмите на манджите им... як..повдига ми се...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.