|
Тема
|
Rual_travel
|
|
Автор | Wien (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.08.06 14:16 |
|
Моля за Вашето мнение за тази екскурзия
http://www.rual-travel.com/Travel/index.php?main_page=product_info&products_id=321&zenid=939e5c6d14bdf70c715e17cdc0b83b66 /Виена-Будапеща/, организирана от Руал травел. Доколкото знам силните им дестинации са Италия и Франция. Възможни ли са неприятни изненади по този маршрут? Също - има ли някакви тънкости за по-приятно прекарване на свободното време - заведения, забележителности, които не са в програмата и др.? Благодаря предварително!
| |
Тема
|
Re: Rual_travel
[re: Wien]
|
|
Автор | мoнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.06 10:53 |
|
Току-що случайно попаднах на това в друг клуб. Има връзка с питането ти.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=blacklist&Number=1943916574&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
| |
Тема
|
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 28.08.06 15:34 |
|
Привет,
за Великден ползвахме "услугите" на Руал за тази екскурзия.
Беше голямо разочарование - екскурзоводката ми скъси живота и не провали изкарването до крайна степен.
По незнайна за мен причина тази дискусия, в която съм описала кошмара който ни организира г-жа Елка Георгиева не се отваря...
Търсачката го намира, но мнението липсва... много странно...
Както и да е, съвета ми към вас е - попитайте кой ще е водача на тази екскурзия и ако е г-жа Елка Георгиева - не ходете с нея.
Явно никога не е работила като екскурзовод и мъката и дезорганизацията са огромни...
ето цитат на мнението ми за нея от друг форум:
Мога да споделя много сходни впечаления от Великденската ми разходка до Виена-Будапеща с Руал. Екскурзоводката се казва Елка Георгиева.
Пълно безобразие... И такова разочарование, добре че наистина има какво да се види и аз се бях подготвила с питане и ровене в нет-а... Но НИКОГА повече с Руал. А тази жена ако я видя някъде не знам дали ще се стърпя да не и кажа в лицето какво точно мисля... И след месец и половина, все още се вбесявам като се сетя...
Такава наглост и липса на каквито и да било комуникативни, (да не оговорим за организационни) умения до тогава не бях срещала...
Според мен всеки заслужава поне нормален екскурзовод, ако не за друго то за да минава границата... Ние чакахме смоа на нашата граница за да излезем над 2 часа... и ни задминаха АБСОЛЮТНО всички автобуси на конкурентни фирми... Заабравяше ,че има граница и си спеше най-спокойно, забравяше да събере паспортите...
Руал и Виена може, но не и с тази екскурзоводка!
Успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ДPaka (силно момиче) |
Публикувано | 01.09.06 16:24 |
|
Прочетох негативното мнение и искам да ти кажа,че явно е самата екскурзоводка,защото аз това лято пътувах до Париж през Виена с Руал Травел и Мария Тютюнджиева и съм изключително доволна най-вече от нея и организационните и качества и екскурзоводски умения.А хотелите в които спахме в Австрия,бяха чудесни.Просто провери с кого ще пътуваш...иначе те и във Виена си имат екскурзоводка на български,която си живее там,но Мария ни даде по-голяма информация от нея,за всичко ,което би ни било интересно.
и всичко отминава
| |
Тема
|
[re: ДPaka]
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 07.09.06 17:57 |
|
Да,
и на мен забележките ми са към екскурзоводката.
Екскурзоводите на място се представиха чудесно.
Хотела ни беше доста отдалечен, но това беше уточнено и аз го имах предвид :)
| |
Тема
|
[re: abel]
|
|
Автор | Gos (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.06 12:29 |
|
A Vie kakovo ochakvate?
| |
Тема
|
[re: Gos]
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 12.09.06 18:40 |
|
Ами взимайки предвид другите екскурзии на които съм била последните няколко години - нереалистични очаквания не съм имала.
Очаквах нещо съвсем нормално, с програма която се спазва...
Но такова чудо не съм срещала...
| |
|
|
|
|