Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:12 11.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема За пръв път  
Автор ДPaka (силно момиче)
Публикувано20.06.06 12:22

от 20 години ще излизам от България и се оказва,че съм голям лаик(не би могло и да е иначе),но питането ми е следното-решихме със синът ми да идем нейде на екскурзия...до тук добре,но той иска Италия(в частност Рим),а аз не мога преди 10 август.И тук изникна един неочакван проблем - позната на която мъжът е в Италия,ми каза ,че температурите там били с по 10 градуса над нашите.Кажете моля,много ли е горещо в Италия през август?защото аз не понасям много жегата

...
Да сменям дестинацията докато е време,или да оставя за септември...
Моля,посъветвайте ме!

и мирис на...детство

Тема Re: За пръв пътнови [re: ДPaka]  
Авторpichagata (Нерегистриран)
Публикувано20.06.06 13:36

Температурите в Рим през лятото са с около 5,6 градуса по-високи през деня и с около 10 градуса по-високи през нощта в сравнение със София. Но там жегата се усеща много повече, защото е по-влажно и задушно, особено през нощта. Ако няма климатик трудно се заспива и започваш да лепнеш целия. Вземаш си хладен душ и след 30 минути е пак същото. Дъжд почти не вали.

Тема Re: За пръв пътнови [re: ДPaka]  
Автор Блaryн (Explorer)
Публикувано20.06.06 16:59

Че е топло, топло е, но чак 10 градуса... Климатът в Италия е по-малко континентален от нашия, така че екстремални температури над 40 градуса рядко се получават. Все пак 35-37 градуса са нещо нормално, така че, ако мразиш жегите, по-добре отложи пътуването за септември. Или смени дестинацията - примерно Стокхолм или Швейцария.

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: За пръв пътнови [re: Блaryн]  
Авторnepoznata (Нерегистриран)
Публикувано08.07.06 10:57

zavisi kakvo 6te e vremeto prez avgust,za6toto pri men be6e hladno,no si zaslujava da se vidi Italia,nie s da6terq mi sme bili 2 pati tam,taka 4e smelo.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.