Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:37 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема къде на море с малко бебе в Турциянови  
Автормaйka (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 13:57

моля ако има почивали с малко бебче да споделят

къде е най подходящо
идеята ми е Анталия със самолет, но се колебая за хотел

Тема Re: къде на море с малко бебе в Турция [re: мaйka]  
Автор lale_31 (vedra)
Публикувано12.06.06 20:51

V Antalia dosega ne sum bila i ne moga da dam suvet za hotel, no temperaturite prez juli i avgust sa zhestoki, trjabva da vnimavash s bebcho...

Тема Re: къде на море с малко бебе в Турциянови [re: lale_31]  
Авторзa дeцaтa (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 22:42

Според мен за семейства с деца най-подходящи са хотелите All inclusive. Обикновено там има аниматори, които спецално се грижат за децата и тяхното добро прекарване - организират им състезания, пеят песнички. Аз лично веднъж много се смях, докато една групичка маничета изведнъж се появиха на плажа с нарисувани лица и издаващи туземски звуци. Това беше в Topkapi Palace в Aksu /Antalya/. Tова е доста скъп хотел /не си заслужава цената/, но съм убедена, че има подобни по-евтини хотели, в които се грижат за децата. Просто като избирате хотел, настоявайте пред туроператора да провери какво предлагат за децата. Наистина е доста топло, но спoред мен по-опасни са климатиците. Внимавайте.

Тема Re: къде на море с малко бебе в Турциянови [re: зa дeцaтa]  
Публикувано13.06.06 15:11

мерси за отговорите
аз знам,че е по силно слънцето в Турция затова мисля почивката да е през септември.търся хотел ол инклузив,анимацията за деца не ме вълнува защото моето е още бебе,надявам се да има голяма територия и градина за разходки,предпочитам настаняване в апартамент или самостоятелно бунгало-с други думи горе долу знам какво търся ,просто моля ако някой е почивал с бебче да сподели опит

Тема Re: къде на море с малко бебе в Турциянови [re: мaйka]  
Автор чepвeнopoзka ()
Публикувано13.06.06 16:18

Проблемът с бебетата е по-скоро при пътуване в самолета-при излитане и кацане ги болят ушетата.За цена нищо не споменаваш,затова ти Препоръчвам" Sungate Port Royal ".Територията е огромна,стаите са широки,не ти трябва апартамент.Има горичка за разходки,бебешки басейн,в тоалетните има масички за сменяне на памперси.Има нещо като поликлиника-много лекари ,които реагират адекватно(за съжаление ми се наложи да ги ползвам)Близо е до летището.Имаше и много бебета

Виж тука

Тема Re: къде на море с малко бебе в Турциянови [re: чepвeнopoзka]  
Публикувано13.06.06 16:37

червенорозка мерси

ти с колко голямо бебоче пътува
за самолета ще му давам повечко водичка на кацане
а в самолета имаше ли много бебета,защото се надявам ,че няма само моето да вдига врява
хотела който предлагаш изглежда супер но не изглежда със семейна насоченост,аз съм притеснителен човек и ако повечето почиващи са двойки а ние с малкия им смутим спокойната почивка ще се червя доста
буквайки хотелите сякаш Топ Капъ и Али Бей по подхождат за почивка с бебе
но едно е на реклама друго в действителност затова моля който е почивал с малко бебе за личен опит и идеи къде и как може да се почине добре.
а аз предпочитам наистина или настаняване в апартамент или в бунгалца-вилно селище
за парички ами не повече от 700-800 евро на човек (бебетата до 2 г.знам,че почиват безплатно)

Автор чepвeнopoзka ()
Публикувано13.06.06 21:50

Аз моето дете го водих за първи път на 3г в Турция.Сега е на 7.Обадих се за този хотел,защото съм била в доста хотели в Турция,но в този видях много бебета.пълно беше със семейства с деца,но руснаци и германци.Кърмеха ги в ресторанта

Много е подходящ според мен.В самолета нямаше бебета,изглежда,че българите не прибързват да ги водят бебетата по чужди морета.Иначе и по-големите деца пищят от уши,не се притеснявай.
На вилички съм била,но те също не бяха само за 1 семейство.Имаш време до септември да се ориентираш.Разпитай и в по-големите агенции.
Поздрави

Автор MишoШaмapa (най-добрия)
Публикувано14.06.06 13:14

Жено не се притеснявай, едни приятели си водиха бебето в Египет на червено море като беше само на 9 месеца. тва за преченето на бебетата и червенето на родителите си е български патент. Навсякъде има мъници и всички ги възприемат като част от пейзажа. В самолета си опира до детето, аз като пътувам много често има бебета и понякога реват, понякога не. Но им дават сокче или водичка да пият по време на излитане или кацане. Да гълтали. За Турция не знам хотел, ама е добре като се ориентираш да имаш предвид хотела да е хендикап френдли (щот има някой с 1000 стълби и мъкнене на количка не е много гот), да ти резервират бебешко креватче предварително и ако е голям комплекс да не те засилят в сградите по покрайнините, та да ходиш по 15 минути до стая/ресторант/басейн/плаж. Вземи си уоки-токи. Гледах едни поляци миналата година си оставяха детето да спи, после фиестираха с нас на басейна всяка вечер. Ако не може да ходи още, гледах едни немци му надуха малък басейн и си седеше сладура по цял ден под чадъра. За да не мъкнете чалъмите от плажа, подкупете момчето да ви ги прибира и поставя всеки ден - хем си избирате място до морето, хем ви е гарантирано дори след набезите на швабите в 7.30.

We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Coca-Cola, Wonderbra

Тема Re: къде на море с малко бебе в Турциянови [re: MишoШaмapa]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано12.10.06 15:24

Къде си тръгнала с бебе?я си седи дома ! и да родиш още две-три!кат ти е толкоз акъла

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.