|
|
|
Тема
|
До Елбрус през Грузия с кола?
|
|
| Автор |
CъceдaMapиш (непознат
) |
| Публикувано | 11.06.06 11:50 |
|
|
Идеята е да минем границата Тбилиси - Владикавказ, ама май е отворена само за жители от ОНД - някой има ли инфо дали това не се е променило?
Целия примерен маршрут е София - Истанбул - Батуми - Тбилиси - Владикавказ - Налчик - Терскол - качване на Елбрус (за който го може) - Новоросийск - Бургас (с ферибот).
Две седмици трябва да стигнат.
| |
|
Тема
|
Re: До Елбрус през Грузия с кола?
[re: CъceдaMapиш]
|
|
| Автор |
Блaryн (Explorer) |
| Публикувано | 12.06.06 11:49 |
|
|
На това само домоседът Димитър може да ти отговори -
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Тема
|
[re: Блaryн]
|
|
| Автор |
Димитъp (домосед) |
| Публикувано | 12.06.06 12:49 |
|
|
Ей, Богу съвсем не знам
Знам, че руснаците се оплакват, че Грузия вече им иска визи, но пък за сметка на това трудно им ги дава.
| |
|
|
|
Това пътуване дали се състоя? И може ли някой да даде малко повече информация, защото и аз ще се отправям натам. Може и за маршрут през Румъния, Молдова и Украйна. Информацията, която намерих е доста оскъдна.
Благодаря предварително!
| |
|
|
|
След Украйна трябва да минете през Чечения и Кабардино-Балкария. Някак си не ми звучи като най-добрият вариант.
От друга страна в Грузия и Абхазия всичко е спокойно и границата би трябвало да е отворена.
| |
|
|
|
Тук се твърди, че руско-грузинската граница в Кавказ е отворена от 1 март 2010:
По грузинско-абхазката правели някакво театро с непризнаване на печати, глоби за незаконно преминаване на границата и т.н.
Все пак до Грузия е препоръчително минаване през Турция.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
Тема
|
[re: Благун Калчев]
|
|
| Автор |
L.dof (Свободен човек) |
| Публикувано | 19.02.11 11:18 |
|
|
www.kemper-club.com
Във форумът можете да прочетете пътешествието на двама младежи с кемпер тази зима по Нова година в Грузия, плюс ,ако се поровите и едно друго пътешствие до там ,но малко по-преди.....
| |
|
|
|
|