Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:43 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Някой летял ли е с WISSAIR ?нови  
Автор vvvvvv ()
Публикувано11.06.06 11:10

Моля ви ако някой е пътувал с тази авиокобпания да ми даде мнение. Притеснявам се, тъй като е ниско бюджетен полет да не ме оставят примерно без обртен полет. Спомням си, че имаше подобни случаи даже по новините в бтв казваха за такава авиокомпания. Благодаря ви

Тема Re: Някой летял ли е с WISSAIR ?нови [re: vvvvvv]  
Авторmi6i (Нерегистриран)
Публикувано11.06.06 11:20

Заповядай http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=pateshestvia&Number=1945115733&page=6&view=collapsed&sb=5&part=

Тема Re: Някой летял ли е с WISSAIR ?нови [re: mi6i]  
Автор vvvvvv ()
Публикувано11.06.06 11:48

Благодаря ти беше много полезна информацията

Авторdivaka (Нерегистриран)
Публикувано11.06.06 12:19

То оставянето е по вина на българското правителство, което в един момент си казва "Абе тез подбиват пазара на нашата, а ние нали ще я приватизираме скоро" и после се появяват платени съобщения как България Еър спасява изоставени пътници от някакво летище.

Уизеър са вече голяма и популярна компания, вече имат повече линии от България Еър (и аз бих им се доверил повече). Летял съм десетина пъти с нискотарифни компании в Европа, няма проблеми.

Автор jeni4ka (otnesena)
Публикувано11.06.06 21:50

Гаджето ми си дойде с тях от Англия през февруари без никакви проблеми. И се върна в Лондон пак с тях. Нямаше отменени полети и закъснения.

Тема Супер са WIZZAIR.... [re: vvvvvv]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано12.06.06 09:08

...аз летях с тях през Януари и всичко беше супер. Единствено полета от Будапеща до Франкфурт-Хан закъсня с няколко часа, но все пак за двупосочен полет до Германия за двама за 200 Евро мисля, че това е бял кахър......

АвторDaisy (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 17:00

Само и аз да ти кажа, че сам летяла с Wizzair вече 3 пъти и до момента нямам никакви оплаквания.

Автор divak (непознат )
Публикувано13.06.06 10:30

както виждате, случва се на всички, че и с Бг еър е по-зле

Авторmarivo (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 15:23

daite mi tel.na tezi wissair,molq vi.spe6no

Тема Re: Някой летял ли е с WISSAIR ?нови [re: marivo]  
Автор Rocancourt (Cristopher :)
Публикувано21.02.07 15:51

тук са им телефоните :)
и не са Wiss air а са Wizz air
за кво ти трябват ?
пп откъде я намери тая тема ве ..... хем ти трябват спешно телефони, хем намираш потънали впрах теми
бтв , не знам дали искаш билети да си купуваш, но ако е това, освен от сайта им може и от летището на гърба на информацията

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.