Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:21 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Тема Как да стигна до Италия?нови  
Автор vvvvvv ()
Публикувано27.05.06 13:32

Здравейте всички
Имам един въпрос. Със съпруга ми мислим лятото да отидем на гости във Италия, Флоренция. Кой е най-евтиния транспорт до там? Ако някой знае някакви подробности ще се радвам да ги сподели с мен

Тема Re: Как да стигна до Италия?нови [re: vvvvvv]  
АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано28.05.06 15:39

Виж

Евтино можеш да пътуваш с през Будапеща или през Братислава.

Тема Re: Как да стигна до Италия? [re: Ивaн]  
Автор BORlMORT (Търсещ)
Публикувано28.05.06 21:30

Най-евтино е на стоп,но не знам дали ще се навиете.С приятелката правихме миналата година стоп през Европа.От София до Германия- 25 часа.
А иначе има много евтини автобусни превозвачи. Ако си в някой от по-големите градове,направо отиваш до автогарата и проверяваш на място всички оферти.
Поздрави !!!

Тема Re: Как да стигна до Италия?нови [re: BORlMORT]  
Автор vvvvvv ()
Публикувано29.05.06 15:38

Благодаря ви за отговорите
За пътуване на стоп аз лично съм навита, но се съмнявам мъжа ми да е съгласен Така че най-вероятно ще вземем автобус

Тема Re: Как да стигна до Италия?нови [re: vvvvvv]  
Авторstar-ka (Нерегистриран)
Публикувано31.05.06 13:11

Имаш късмет, че точно до Флоренция пътуват автобусите на Ер Кона. Ако ще ползваш този транспорт, съветвам те да се ориентираш към тях. Малко по скъпи са от останалите, но поне в тях се срещат много рядко/или направо никак/ цигани и всякакви измекяри и по тази причина не ги задържат толкова по границите. Освен това са по-удобни от всички останали, защото са осигурили достатъчно място между седалките и може да се легне почти хоризонтално, има и място за ръчния ти багаж. Бюрото за билети е под шапитото на Централна гара.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.