Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:55 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос относно Перунови  
Авторeлбa (Нерегистриран)
Публикувано08.04.06 22:30

Обмислям около 07.2006да пътувам до Перу.Оба4е се 4удя,според вас,е ли възможно там като пристигна на място да си намеря тур.агенция за Куско,Ма4у-Пик4у и т.н.
Много ще бъда благодарна на вси4ки,които ме посъветват.

Тема Re:нови [re: eлбa]  
Автор Димитъp (домосед)
Публикувано08.04.06 23:06

Естесвено, че е възможно. Точно толкова, колкото в България е възможно да си намериш билет до Пловдив или екскурзия до Копривщица.

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: eлбa]  
АвторPeruan (Нерегистриран)
Публикувано09.04.06 13:15

s koia agencia bih mogal da si kupia nai-evtin bilet do Lima za avgust mesec

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: Peruan]  
Автор divak (непознат )
Публикувано10.04.06 14:55

цените по агенциите са еднакви, различават се цените на авиокомпаниите. Най-евтино е онлайн от сайта на авиокомпанията (ако продава онлайн в Бг)

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: eлбa]  
АвторHermit (Нерегистриран)
Публикувано10.04.06 16:04

Пакет за Мачу Пикчу може да си вземеш и от Куско след като пристигнеш там. До там може да летиш с Лан Перу от Лима. Иначе ако държиш тур. агенции има в кварталите Мирафлорес и Сан Исидро в Лима. За цена на билет до Перу ти препоръчвам ако имаш възможноста да с вземеш директно от интернет.

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: Hermit]  
Авторelba (Нерегистриран)
Публикувано10.04.06 21:00

Ами аз ще пътувам от Лондон.Билетите за самолета ще си купя по интернет(цените са горе долу еднакви)По интер.намерих много компании,които те посрещат на Лима и от там пътешествието запо4ва с тях.За около 15-18дни искат 700англ.лири.Та въпросът ми е това скъпо ли е ?Имам предвид като пристигна там дали мога да си намеря по-евтино.Просто никога не съм била в Лат.Ам.и си нямам на идея.Как ви се струва тази цена,в която е вкл,-вътрешни полети,носа4и,закуски,спане.Моля споделете мнение,ако можете,4е да се ориентирам в обстановката.
Много благодаря!

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: elba]  
Публикувано11.04.06 00:15

И на мен Перу ми беше първата от страните в Южна Америка. И аз пътувах от Лондон с холандските KLM през Амстердам. Хотел си бяхме намерили по интернет преди това. Много беше добър, казваше се Los Delfines и се намира в Сан Исидро - един от най хубвите квартали на Лима. После пак по интернет от Лима си взехме билети до Куско с Lаn Peru, те са най-добрата компания за вътрешни полети и са по скъпи от другите. Тъй като си бяхме резервирали и хотел в Куско по по и.нет на летището там дойдоха да ни вземат и ни предложиха пакета за Мачу Пикчу. Има 3 различни цени, най ефтината доколкото се сещам беше към 130$ но не съм съвсем сигурен. При най-скъпата просто пътуваш с първа класа влак до там с включен обяд и т.н. но е много скъпо.
Не знам дали 700 паунда са много за вемето което споменаваш. В Перу като цяло е евтино. Навсякъде ще те спират хора по улиците да ти предлагат и продават какво ли не. На летището ще те "нападнат" орда от таксиметрови шьофьори да ти предложат да те закарат до града. Никое от такситата няма брояч, става само с пазарене предварително. Сваляй поне с 30-40% от цената която ти предлагат първоначално. Като цяло хората там са много любезни, но почти никой не говори английски. Много е интересно.

Тема Re: Въпрос относно Перу [re: Hermit]  
Авторelba (Нерегистриран)
Публикувано11.04.06 00:46

Благодаря ти много.И на мен ми се струва 4е тази цена си е много добра.Просто ме е страх,ако търся там на място да не си губя времето.Искам мах.вси4ко да видя.Това ми е детска ме4та.В саита,които ораганизират пътешествието казват 4е 25-30USA dolars са достатъ4ни на ден за разни прищявки(те моите са много,ама това е отделен въпрос)Реалисти4на ли е тази цифра все пак?

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: elba]  
АвторPeruan (Нерегистриран)
Публикувано11.04.06 14:15

Navsiakade pishe, `e rezervaciata triabva da se prepotvardi - naprimer za poleta
Kuzko-Lima. Kade stawa towa - po niakakaw telefon, na letishteto, w agencia - towa vaobshte ne mi e yasno. Molia daite malko info

Тема Re: Въпрос относно Перунови [re: Peruan]  
Публикувано12.04.06 01:48

Почакай малко... къде го пише това за резервацията? За коя авио компания става дума?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.