Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:07 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Турция транзитнови  
Авторswimmer (Нерегистриран)
Публикувано17.03.06 12:00

Някой минавал ли е скоро през летището на Истанбул транзит.Искат ли транзитни визи?Миналата година си извадих но бяха много учудени,че имам виза.Ако някой знае нещо ще му бъда много благодарен,защото скоро ще пътувам.

Тема Re: Турция транзитнови [re: swimmer]  
Автор Cтaниcлaв! (културтрегер)
Публикувано17.03.06 12:24

Транзитна виза?

Нали за българи няма визи, за какво говориш?

Красотата е въпрос на светлосянка.

Тема Re: Турция транзитнови [re: Cтaниcлaв!]  
Публикувано17.03.06 12:37

Няма ако ходиш в Турция,но не и ако минаваш транзит.Обадих се в агенцията за билети,казаха просто да си трая на границата и да не си вадя виза,

Автор Cтaниcлaв! (културтрегер)
Публикувано17.03.06 15:02

Наистина странно...
Все пак пътуваш със самолет..
Дори и да ти искат някаква виза, това трябва да е виза за съответната страна, а не за Турция

Красотата е въпрос на светлосянка.

Тема Re: Турция транзитнови [re: Cтaниcлaв!]  
Авторpina (Нерегистриран)
Публикувано17.03.06 15:29

аз сега ще минавам Турция транзит със самолет,но с група с туристичесга агенция.Въпреки това всички документи са в мен и паспорта на който имам виза,но не за Турция и не съм чула да трябва виза за тази цел.Кога ще пътуваш,ако е след две седмици,мога да ти кажа как е минало(неделя),но ако е по-рано ще закъснея с информацията

Тема Re: Турция транзит [re: swimmer]  
Авторgena (Нерегистриран)
Публикувано17.03.06 18:00

Да, трябва транзитна виза за Турция и за български граждани! Ако се извади от България, единичната струва 26$, а двойнотранзитната - 53$. Може да се мине и метър, но ако се заядат, на границата /независимо сухопътна, въздушна или морска/ ще трябва да се плати 100$ в една посока, т.е. 4 пъти по-скъпо... Успех!

Тема Re: Турция транзитнови [re: pina]  
Публикувано17.03.06 18:33

На 12.04.Пиши като се върнеш.

Автор BORlMORT (Търсещ)
Публикувано17.03.06 19:36

На мен и приятелката ни искаха визи,и си ги търсеха като наследство. :) Инфото е от преди 6 месеца,тогава минавахме през Турция за Иран и т.н. ,като цената на турската транзитна беше 50$ в двете посоки.
На мои приятели обаче не са им искали визи,когато са минавали през Турция за Гърция.Най-добре се обади в посолството и ги разпитай !!!

Тема Re: Турция транзитнови [re: BORlMORT]  
Публикувано17.03.06 19:44

Ти на границата ли си ги извади или предварително?Иначе е 50$ ако си ги извадиш в България.Миналата година си извадих като отивах за Тайланд,но сега ме мързи да ходя до Бургас и да губя цял ден .

Тема Re: Турция транзитнови [re: gena]  
Авторpina (Нерегистриран)
Публикувано02.04.06 18:22

Сега се връщам от Тайланд през Истанбул транзит и не са ми искали никаква виза.Питах и водачката на групата по този въпрос и тя ми каза,че не е необходима виза за транзитно преминаване!И в двете посоки!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.