|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Турция транзит
|
|
Автор | swimmer (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.06 12:00 |
|
Някой минавал ли е скоро през летището на Истанбул транзит.Искат ли транзитни визи?Миналата година си извадих но бяха много учудени,че имам виза.Ако някой знае нещо ще му бъда много благодарен,защото скоро ще пътувам.
| |
|
Транзитна виза?
Нали за българи няма визи, за какво говориш?
Красотата е въпрос на светлосянка.
| |
Тема
|
Re: Турция транзит
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Публикувано | 17.03.06 12:37 |
|
Няма ако ходиш в Турция,но не и ако минаваш транзит.Обадих се в агенцията за билети,казаха просто да си трая на границата и да не си вадя виза,
| |
|
Наистина странно...
Все пак пътуваш със самолет..
Дори и да ти искат някаква виза, това трябва да е виза за съответната страна, а не за Турция
Красотата е въпрос на светлосянка.
| |
Тема
|
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | pina (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.06 15:29 |
|
аз сега ще минавам Турция транзит със самолет,но с група с туристичесга агенция.Въпреки това всички документи са в мен и паспорта на който имам виза,но не за Турция и не съм чула да трябва виза за тази цел.Кога ще пътуваш,ако е след две седмици,мога да ти кажа как е минало(неделя),но ако е по-рано ще закъснея с информацията
| |
Тема
|
[re: swimmer]
|
|
Автор | gena (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.06 18:00 |
|
Да, трябва транзитна виза за Турция и за български граждани! Ако се извади от България, единичната струва 26$, а двойнотранзитната - 53$. Може да се мине и метър, но ако се заядат, на границата /независимо сухопътна, въздушна или морска/ ще трябва да се плати 100$ в една посока, т.е. 4 пъти по-скъпо... Успех!
| |
Тема
|
[re: pina]
|
|
Публикувано | 17.03.06 18:33 |
|
На 12.04.Пиши като се върнеш.
| |
|
На мен и приятелката ни искаха визи,и си ги търсеха като наследство. :) Инфото е от преди 6 месеца,тогава минавахме през Турция за Иран и т.н. ,като цената на турската транзитна беше 50$ в двете посоки.
На мои приятели обаче не са им искали визи,когато са минавали през Турция за Гърция.Най-добре се обади в посолството и ги разпитай !!!
| |
Тема
|
[re: BORlMORT]
|
|
Публикувано | 17.03.06 19:44 |
|
Ти на границата ли си ги извади или предварително?Иначе е 50$ ако си ги извадиш в България.Миналата година си извадих като отивах за Тайланд,но сега ме мързи да ходя до Бургас и да губя цял ден .
| |
Тема
|
[re: gena]
|
|
Автор | pina (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.06 18:22 |
|
Сега се връщам от Тайланд през Истанбул транзит и не са ми искали никаква виза.Питах и водачката на групата по този въпрос и тя ми каза,че не е необходима виза за транзитно преминаване!И в двете посоки!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|