|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
закуска в италиански хотел
|
|
| Автор | ивka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.04.05 10:38 |
|
|
вярно ли е,че обилна закуска от типа на "шведска маса" се предлага само в скъпите 4-5 звездни хотели в Италия?А в хотелите,където нощуват българи-екскурзианти от порядъка на 2-3 звезди-закуската е мизерна:кафе,филийка с масълце и кашкавалче примерно?
| |
|
Тема
|
Re: закуска в италиански хотел
[re: ивka]
|
|
| Автор | mi6i (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.04.05 14:13 |
|
|
Ами аз имах нещастието да попадна в един китайски хотел с името... Виена в Местре -близо до Венеция. Закуската беше някакви филийки хляб с едно масълце, когато попитах това ли е закуската, някаква жълтурка смотолеви нещо на някакъв си език и след малко ни донесе една чиния със ...сухари!
В Милано обаче бяхме в 4* хотел, където закуската си беше супер прилична.
Има и някой 3* хотели в които има долу горе прилична закуска, е не е като в 4-5* хотели в Турция, ама ...ти пък да не отиваш там да ядеш!
| |
|
Тема
|
към ми6и
[re: mi6i]
|
|
| Публикувано | 22.04.05 09:45 |
|
|
не съм казала,че отивам,за да ям.Но екскурзийката е евтина,точно поради факта,че само закуски ни се полагат и то за 1/2 от дните в Италия.Някои мислят,ако са "шведски маси" да си хапват яко или да си правят сандвичи,за да изкарат целия ден.Беден човек,жив дявол..или българска му работа,какво да се прави.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | дидka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.04.05 11:17 |
|
|
да вярно е .закуската е филийка с масло и мармалад от малките пакетирани кутийки.поне такава беше когато бях на екскурзиа .имаше за пиене и кафе но сок нямаше.
| |
|
Тема
|
а пътя?
|
|
| Публикувано | 25.04.05 16:22 |
|
|
уверяват ме,че като тръгнем от Бг-я в 20ч, сутирнта ще сме в Италия.Но не ми се вярва,че пътя е толкова кратък. Колко часа се пътува според вас,когато сте на екскурзия с 30-40 човека с автобус?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | sali (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.04.05 20:33 |
|
|
da, spored tiah tova e dostaty4no- e, davat i mini-kroasan4eta i toplo mliako-:)
| |
|
Тема
|
Re: към ми6и
|
|
| Публикувано | 25.04.05 20:35 |
|
|
pravi si kakvoto iskash sys zakuskata, no si ia iaj samo v stolovata, zashtoto personala se bleshti kato trygnesh da iznasiash-:). tova da ne ti e Kushadasy, 4e da lapash do pripadyk-:)- otivash, za da gledash zabelejitelnosti- ne za da iadesh- hodi na restorant, ta se typ4i kolkoto iskash-:). za syjalenie taka e - tova e istinata. vijdam, 4e ne si pytuvala mnogo v evropa-:)
| |
|
Тема
|
Re: а пътя?
|
|
| Публикувано | 25.04.05 20:39 |
|
|
hi, moje da ste 40 dushi, moje i da ste dvama- avtobusa se dviji tokova byrzo, kolkoto pozvoliavat pytnite znatsi- smiatai za 8h se prekosiava tsiala syrbia( s granitsite)- ot kalotina do Zagreb. tam pytia e s tri lenti v ednata posoka- ne e kato v bg- po edna lenta -pylna s kopki-:). edno 100-110km/h- skorost, koiato se poddyrja po4ti postoianno.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Poline (аз) |
| Публикувано | 26.04.05 21:12 |
|
|

Баба Ганка в Европа!!!!
Кафе и филия със масло и кашкавал не е ли закуска?????
Ние във Франция имахме питка /тип козунак/+сладко+масло +чай или кафе.Количеството е колкото си искаш... Според мен това е напълно достатъчно! Все пак след около 3 часа следва обяд....
| |
|
Тема
|
Re: да не се излагаме
[re: Poline]
|
|
| Автор |
dorry_1 (непознат
) |
| Публикувано | 26.04.05 23:00 |
|
|
пътувала съм доста по света- азия, южна , северна америка и европа. По скъпа страна от Италия отдавна не съм посещавала. Ама направо са се забравили тези, само в джоба ти гледат, и как да те оберат. ако имаше начин да не им стъпваме в страната, ама пусто, има какво да се види. закуската ще е със сигурност мизерна. ако тръгвате с идеята че ще карате цял ден на нея, по добре си останете. препоръчвам ви повече от навсякъде другаде да си вземете повечко пари, не само за храна, или по добре не ходете да се мъчите, унижавате и излагате, тъпкайки филии в джобовете. А и винаги можете да си купите парче пица, за да не се унижавате пред тия циции. Ние пътувахме през лятото с кола, частно, неорганизирано, след Германия и Австрия влязохме в Италия, плащахме по 100 евро за стая на вечер, нищо и никаква, без екстри, с мънкащ собственик, който ни обясняваше че ни прави адска услуга да ни "приюти" на тази цена. Закуската беше хляб и мармалад. Поискахме лед едната вечер, за питието защото беше адска жега, той след като дълго се дърпа ни даде малка купичка и си поиска 5 евро.
Пътувала съм и обичам да пътувам, но никога не съм се чувствала така зле някъде и се радвах когато напуснахме страната и влязохме е Хърватска. Италианците са се забравили в комерсиалния си устрем и това ще им изяде главите. Дори западноевропейцие ( имам приятели ) категорично я избягват и предпочитат по човешки места. Това е!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|