|
|
|
Тема
|
ТИБЕТ
|
|
| Автор | bobi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.05 10:40 |
|
|
записах се за екскурзия Непал - Тибет от 10,06.05
Как да се екипирам: ще минаваме превали на височина 5 000 м.
Някой знае ли по кое време им е дъжджвния сезон? 
| |
|
Тема
|
Re: ТИБЕТ
[re: bobi]
|
|
| Автор |
dorry_1 (непознат) |
| Публикувано | 18.05.05 12:34 |
|
|
В Непал ще е много топло, в столицата Катманду имам предвид, ако екскурзията е от стандартните ( дъждовните сезони са по към тропиците и по ниско т.н.мусони), в Тибет най- добре е август, доста е високо платото , затова се облечете през юни. Ако става дума за някакви преходи, незнам. Била съм на там по екскурзиантския начин.
| |
|
|
|
Каква е тази екскурзия? Можеш ли да дадеш някакво инфо или кординати?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | aлra (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.05.05 02:04 |
|
|
Мъжът на моя колежка преди по-малко от две седмици се върна от там - пак с преходи на по 6000м, за 20 дни. Първото, което сподели е, че просто искал тихичко да си умре - голям зор :-) Ако те интересува, ще питам или ще те свържа с него.
| |
|
|
|
най-добрият съвет, който мога да ти дам е да питаш в агенцията, където си се записал
там са наясно с програмата ти, екипировката, която трябва да имаш и т.н. - те са най-добрият източник
ще пуснеш ли повече инфо за какво става дума?
| |
|
|
|
Интересувам се, дали от Китайското Посолство в София могат да се извадят виза и разрешение за Тибет или това може да се направи и в Катманду.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | бoби (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.05.05 09:56 |
|
|
организират я булкарт травел тел. 9819141,
и те не са ходили досега
не направиха никакъв инструктаж, и не се съмнявам, че някаой ще загази
| |
|
Тема
|
[re: бoби]
|
|
| Автор | gena (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.05.05 13:41 |
|
|
Oбадете ми се в началото на другата седмица на тел: 0899 926 255 или 934 03 81 да поговорим за това.
Евгений Динчев
| |
|
|
|
Здравей, Боби!
Аз съм била през октомври и беше супер - не валя нито веднъж! Единственият проблем е как се справяш с височината. Някои изобщо не я понасят, други се адаптират, а на трети изобщо не им влияе /имам такава позната/. Моят съвет е да отидеш в клуб "Туризъм" и там да се поровиш. Потърси автор Олег /май е вече на трета страница. Той беше обявил среща на 26-ти /малко си закъснял :)/ за такива като теб - отговор на всякакви въпроси от първа ръка. За всеки случай ти пускам и мейла му ovassilev@tenzor-bg.com
Предполагам, че няма да ти откаже среща или информация по нета.
Успех!
Няма вчера, няма утре, има само сега.
| |
|
|
|
|