Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:02 09.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Турция - Тropicano kustur?нови  
АвторMery (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 18:45

Zdraveite,
Znam 4e e o6e mnogo rano de se stiagam za more, no ako mojete da mi pomognete s informatzia za tozi HV1 v Kusadasi 6te sam vi mnogo blagodarna. I nai-ve4e ako ste hodili s koia firma i dovolni li ste ostanali.
Niakoi da kaje nechto za On travel?
Ako imate drugi predlojenia za hoteli - daite gi nasam.
Razbira se predpo4itam va6i sobstveni nabludenia.
Zabeliazah 4e mnogo tur operatori si praviat samoreklama v tozi forum. Aide samo da ne e tuk

Тема Re: Турция - Тropicano kustur?нови [re: Mery]  
Автор pipilota (:))
Публикувано15.03.05 09:52

Здравей.
Миналото лято почивахме в Тropicano kustur и останахме много доволни. За съжаление немога да ти бъда полезна, защото не използвахме бълг. тур. фирма. Направихме си резервацията по интернет и пътувахме с кола.
Ако те интересува още нещо - питай.

Публикувано15.03.05 10:52

Blagodaria ti.
Interesuva me o6te kak se otnasiat tam kam bulgarite, za6toto ot opit znam a i ot razkazi na potarpev6i 4e tam kadeto e stapval bulgarski i srabski krak, se otnasiat s nas kato s vtoro ka4estvo turisti.
Koi mesta mi prepora4va6 v Kusadasi?
A triabva li da imam predpo4itania kade da se namira staiata?
:-)
Tazi godina kade 6te hodite na po4ivka?

Автор pipilota (:))
Публикувано15.03.05 11:48

Моля те пиши на кирилица.
Обслужването беше перфектно, не усетих по-различно отношение към нас. Може би защото самият комплекс не е много посещаван от българи и не сме си показали магариите. Болшинството туристи са французи и белгийци.
В Кушадасъ си направавихме една разходка за два часа и не мога да ти препоръчам забележителности. На мен честно казано не ми хареса града.
Стаите са всъщност едни малки къщички и колкото по в центъра по-добре.(за да си по-близо до ресторанта и басейна)
Не сме решили още къде ше почиваме, но ще е в Турция, може би надолу към Сиде

Тема Re: Турция - Тropicano kustur?нови [re: pipilota]  
Публикувано15.03.05 11:55

Наистина благодаря

АвторCaш (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 13:56

Магарии правят не българските,а германските туристи.Те са вечно недоволни,ненаяли се и с чувството,че всички са им длъжни .Ако извадите късмет да липсват,ще си прекарате чудесно
Он травел ми се струва,че от години предлагат едни и същи хотели.
Отношението на турците към нас е много мило, даже по-добро от на другите туристи

Тема Re: Турция - Тropicano kustur?нови [re: Caш]  
Автор Percefona (владетелка)
Публикувано15.03.05 14:50

и аз съм на подобно мнение като Мери.
Миналата година бях в Кушадасъ - HV Omer.
Наистина хората са любезни и доброжелателни. НО!
На тръгване от хотела установих, че дават едни и същи стаи на българите- все едно сме прокажени, а другите се ширят в най-хубавите стаи.
И не става тук въпрос кой е по-голям простак.

Тема Re: Турция - Тropicano kustur?нови [re: Percefona]  
АвторCaш (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 20:09

В почти всеки хотел има 2 вида стаи(на различни цени )и нашите туроператори правят пакетите да са по-симпатични .Ако си поръчаш стая със SV как пък ще те настанят в по-кофти стая

Тема Re: Турция - Тropicano kustur? [re: Mery]  
АвторMapa (Нерегистриран)
Публикувано16.03.05 09:11

Ходила съм в Турция два пъти и мога да кажа, че отношението към българите е повече от добро.Ако ходиш в Кушадасъ, непременно иди до Ефес. Организират се екскурзии до там.

Тема Re: Турция - Тropicano kustur?нови [re: Mapa]  
Автор Mишo Шaмapa (най-добрия)
Публикувано16.03.05 14:19

До Ефес, няма смисъл да ходиш организирано, само ще ти вземат парите и ще ти скъсат нервите с тъпотии като обяди по 100 часа и т.н.
В центъра на КД има маршрутки дето за 2-3 евро ходеха до там (20-25 минути е пътя).

We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Coca-Cola, Wonderbra

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.