|
Тема
|
peshterata SNEJANKA
|
|
Автор | sali (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.11.04 02:22 |
|
zdr, iskam d apomolia za malko info za peshterata SNEJANKA, deto se namira blizo do plovdiv. otvorena li e za poseshtenie, zaslujava li si da se poseti, rabotno vreme, tsena na bilet i za kolko vreme se obhojda.
zastoto neia sym reshil da posetia.
sled kato pitah tuk v toia klub z a MAGURATA, LEDENIAKA I SYEVA DUPKA I mi se otgovori mnogo iz4erpatelno i uspiah da gi posetia za super kratko vreme, sega sym si namislil d aida do Snejanka.
a syshto i da mi kajete ot koia avtogara i kakvi vryzki ima ot Plovdiv za SNEJANKA, mersi
| |
Тема
|
Re: peshterata SNEJANKA
[re: sali]
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 06.11.04 13:10 |
|
Трудна работа това - с автобуса. Има бусове до Пещера, ама оттам до пещерата има минимум 2-3 часа ходене, половината - нагоре. При това, ако си добър турист. Ако имате някой с бирено шкембе - сложи го 4-5 часа (без да обиждам).
Входа е 1 или 2 или 3 лева (не помня), обиколката е половин час, плаща се 50 ст на фотапарат за снимане.
Най-богатата и красивата на образувания пещера, макар че в Ягодина има неща, които в Снежанка ги няма.
Препоръчвам с кола - разклона е на 5 км извън града, вляво на пътя и веднага след това вдясно (нагоре). Горе има паркинг, след който има още половин-един час изкачване пеша.
Водачката спомена, че работя и на 31 декември.
Редактирано от vens на 06.11.04 13:12.
| |
Тема
|
Re: peshterata SNEJANKA
[re: vens]
|
|
Автор |
naka76 (катерач) |
Публикувано | 07.11.04 20:12 |
|
А на първата събота след нова година се събират пещерняците и за посетителите има бонус.Какъв??Не знам!Това ми го каза водачката!Цената е 2 лева и както каза 50 ст за фотоапарат.Водачката също каза че Юнеско я водели за четвъртата по красота в Европа.Колко е Вярно не знам ,не съм го обиколол всичките
Изпушената цигара съкращава живота с 2ч,изпитата бутилка ракия с 3ч.Работният ден съкращава с 8ч
| |
|
|
|
|