Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:12 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Почивка в Турциянови  
АвторArлaя (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 00:10

Искам да почивам това лято със семейството си в Турция. Препоръчайте ми къде. И туроператор. За първи път ще ходим, ще съм благодарна на всякакви съвети и впечатления.

Тема Re: Почивка в Турциянови [re: Arлaя]  
АвторAнтaлия (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 12:21

Ами просто отиди на http://journey.bg и тогава няма да ти препоръчват, а сама ще си избереш агенцията, която да те заведе до произволен град в Турция. Кеф ти с автобус или самолет.
Изборът не е малък.

Тема Re: Почивка в Турциянови [re: Aнтaлия]  
Автор Arлaя (просто жена)
Публикувано22.04.04 13:46

Гледах този сайт, и не само него. Рових се и и з руските сайтове. Затова питам, защото отзивите са на двете крайности - или супер, или много кофти. Едни хотели са подходящи за млади хора - дискотеки, нощни барове и прочие. А други са за семейства - тихи и спокойни. Питам за мнения защото да преценяваш от рекламите е все едно да си харесаш котка в торба. Само от снимки не можеш да прецениш правилно.

АвторПинkи (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 18:52

Ако знаеш немски виж това:

Авторgalfon (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 21:50

На почивка или на екскурзия? Ако отивате да гледате забележителности си заслужава. За почивка Турция е една ЕВТИНА дестинация и толкова. Но евтиното си е евтино, иначе казано ерзац. Между хотел и хотел от една категория има голяма разлика. Неуредици и недомислици колкото си искате. Например - в хотела климатикът работи само докато сте вътре-прибирате се и в стаята ви 50 градуса. По улиците е ориенталска досада - от всеки метър ви дърпат за ръката за да влезете в магазина им. Моят добронамерен съвет е - намерете си друго място за почивка, дестинации има достатъчно, а Турция подминавайте!

Тема А къде?нови [re: galfon]  
Публикувано23.04.04 11:03

Къде ми препоръчваш тогава? Гърция? Крит?
Кажи ми нещо от твоя собствен опит.

Тема Re: А къде?нови [re: Arлaя]  
Авторgalfon (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 15:51

Гърция е вълшебна. Разбира се там е по-скъпо. Зависи с колко пари разполагаш, на какъв вид почивка през кое време на годината и т.н. На Крит е чудесно, но и не само там. Цените в Гърция са като у нас като цифри, но в Евро. Другаде- Черна гора, но там повея на социализма е силен. Хърватия също е подходящо място, като там е с около 10-15% по-евтино от Гърция, но и условията са по-скромни. И там има много какво да се види. Това са близките възможности.

Тема Re: А къде?нови [re: galfon]  
Публикувано24.04.04 13:57

Благодаря!

Тема Re: Почивка в Турция [re: galfon]  
Автор archibal (новак)
Публикувано26.04.04 16:28

Мой човек курортите в Турция - Анталия, Мармарис, Бодрум са на СВЕТЛИННИ години преди нашите уж реномирани ДУПКИ - Златни, Слънчев, Албена. Не давай на хората информация която нямаш или искаш да изопачиш. Ако си ходил в Турция и си спал в хотел който стаята струва 200 $ на вечер ще имаш съвсем друго мнение за страната. В турция през лятото почиват едни от най-известните шоу звезди на света, това само по себеси е доказателство за изключителната класа.
Иначе конкретно на въпроса ти. Ако разполагаш с повече средства премерно около 500-600 лв за 7 дни избери си Мармарис - 4 звезди, това е без самолетния билет, за повече можеш спокойно да отидеш в Кемер или Белек в близост до Анталия
Успех

Тема а къде в Мармарис [re: archibal]  
Публикувано28.04.04 22:34

Мерси, archibal! За Мармарис и аз се чудех, той е по-нов курорт от Кушадасъ, например. Казват че плажовете в Турция не са като нашите и затова ми се искаше да се компенсира с хубав, голям басейн в хотела. Препоръчай ми някой хотел 4* в Мармарис. Аз отивам със цялото семейство и за децата да има нещичко. Предварително благодаря.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.