Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:44 26.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нова година - ранно букираненови  
АвторДecи (Нерегистриран)
Публикувано10.10.02 12:03

Знам, че е много рано, но - някой замисля ли се за Нова година?
Къде ще я посрещате, имате ли вече идеи?
За съжаление май българските агенции френетично предлагат оферти, коя от коя по-скъпи, едва през декември.
Някой от вас знае ли за някаква възможност да се запази и плати отсега при по-изгодни цени?

Тема Re: Нова година - ранно букираненови [re: Дecи]  
Автор Haco ()
Публикувано11.10.02 00:14

Може да, стига само да е за период поне 5 дни. Имай в предвид, че повечето (всичките) хотели в Пампорово и Боровец имат и съответно новогодишен куверт който някъде достига до 100 лв/човек

За да не правим реклама тук прати един маил на

и ще ти дам допълнителна информация.

Тема Re: Нова година - ранно букираненови [re: Haco]  
АвторHaтaлия (Нерегистриран)
Публикувано18.10.02 11:27

Здравей!
Бъди добър, разкажи тук, за да видим и ние за какви оферти става дума? Не е реклама, а полезна информация.

Автор ekscentri4kata (znam li.....?)
Публикувано27.10.02 23:09

mi 4estno da si kaja az dori ve4e sam po4ti sigurna kade 6te si q praznuvam novata godina......ve4e treta godina sabiram priqtelite si v ka6ti za6toto jiveq v ka6ta i e super udobno pak.......i......imam rojden den na 01.01. taka 4e..........

Авторivextrem (Нерегистриран)
Публикувано28.10.02 11:57

Ти май си луд/а/ фен/ка/ на чуждиците в българския език...
Но за БУКИРАНЕТО - знаеш как е - най-добре за евтино изкарване на празника - по домашно му...Аз така и правя - пътувам само през пролатта и есента...Не може днес едно нещо да струва 1, а утре - 3..

Тема Re: Нова година - ранно букираненови [re: ekscentri4kata]  
Автор911 (Нерегистриран)
Публикувано28.10.02 17:58

Супер оферта и повод имаш, ами, че покани ни и нас де, няма да се изложим, сериозни сме...ако имаш желание и смелост разбира се. А по отношение на това какво трябва просто кажи.

Тема Re: Нова година - ранно букираненови [re: ivextrem]  
Публикувано28.10.02 18:09

Прав си, че беше тъпо да използвам тази дума, но се колебаех между букиране и запазване (на места).

А при условията, които се предлагат от българските агенции - режат ти главата само защото е Нова година, и аз никъде не ходя, в къщи или на купон. Само се чудех дали и кога ще се предлага и тук нещо по-евтино, ако си го платиш по-рано, което и логично и справедливо. Ама един познат ми каза, че в агенциите октомври и част от ноември било почивка от лятото, преди да почнат да събират клиенти за осми декември и Нова година, къде ти ще мислят за това...

Тема Защо не си направите един експериментнови [re: Дecи]  
Автор Areнт ()
Публикувано29.10.02 17:35

и не се огледате по сайтовете на чуждестранните хотели и туристически агенции за цените около Нова година, пък после да си говорим за българските агенции?

Тема Re: Нова година - ранно букираненови [re: Haтaлия]  
Автор Haco ()
Публикувано29.10.02 23:12

Ami ako razbirate anglijski njama nikakyv problem da poglednete

Cenite sa takiva kakvito gi vizhdate, njama ceni za bulgari, dopylnitelni namalenija i drugi takiva i po Nova godina i Koleda za naj malko 5 dena reservacija.

Ako ne razbirajte pitajte

Тема Направих си експериментанови [re: Areнт]  
Публикувано30.10.02 10:42

Ами аз си го направих този експеримент още преди няколко седмици. Пуснах си един сърч в google и бях засипана със сайтове (пусках сърч и в българския google, излязоха оферит от минали години...)

Та: пълно е с пакети за Коледа, за Нова година. Специално гледах за Австрия, Франция, Италия. Има пакети за курорти и за хотели в градове.Има и оферти само за нощувки, много привлекателни - например намерих един апартамент в Хърватска за 29 евро на нощ.

Мои приятели, които живеят в Лондон, ми казаха, че билетът Лондон-Виена-Лондон е бил преди месец 180 паунда, две седмици по-късно вече е бил 230 паунда, а сега е 280. Става дума за Нова година. Т.е. ако си в Англия, можеш през октомври да си платиш новогодишното пътуване и да ти излезе поне със 100 паунда по-евтино.

Ако знаеш за нещо подобно, предлагано от българска агенция, независимо дали за БГ или за чужбина, кажи...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.