|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нова година - ранно букиране
|
|
| Автор | Дecи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.10.02 12:03 |
|
|
Знам, че е много рано, но - някой замисля ли се за Нова година?
Къде ще я посрещате, имате ли вече идеи?
За съжаление май българските агенции френетично предлагат оферти, коя от коя по-скъпи, едва през декември.
Някой от вас знае ли за някаква възможност да се запази и плати отсега при по-изгодни цени?
| |
|
Тема
|
Re: Нова година - ранно букиране
[re: Дecи]
|
|
| Автор |
Haco () |
| Публикувано | 11.10.02 00:14 |
|
|
Може да, стига само да е за период поне 5 дни. Имай в предвид, че повечето (всичките) хотели в Пампорово и Боровец имат и съответно новогодишен куверт който някъде достига до 100 лв/човек
За да не правим реклама тук прати един маил на и ще ти дам допълнителна информация.
| |
|
Тема
|
[re: Haco]
|
|
| Автор | Haтaлия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.10.02 11:27 |
|
|
Здравей!
Бъди добър, разкажи тук, за да видим и ние за какви оферти става дума? Не е реклама, а полезна информация.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ekscentri4kata (znam li.....?) |
| Публикувано | 27.10.02 23:09 |
|
|
mi 4estno da si kaja az dori ve4e sam po4ti sigurna kade 6te si q praznuvam novata godina......ve4e treta godina sabiram priqtelite si v ka6ti za6toto jiveq v ka6ta i e super udobno pak.......i......imam rojden den na 01.01. taka 4e..........    
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ivextrem (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.10.02 11:57 |
|
|
Ти май си луд/а/ фен/ка/ на чуждиците в българския език...
Но за БУКИРАНЕТО - знаеш как е - най-добре за евтино изкарване на празника - по домашно му...Аз така и правя - пътувам само през пролатта и есента...Не може днес едно нещо да струва 1, а утре - 3..
| |
|
Тема
|
[re: ekscentri4kata]
|
|
| Автор | 911 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.10.02 17:58 |
|
|
Супер оферта и повод имаш, ами, че покани ни и нас де, няма да се изложим, сериозни сме...ако имаш желание и смелост разбира се. А по отношение на това какво трябва просто кажи.
| |
|
Тема
|
[re: ivextrem]
|
|
| Публикувано | 28.10.02 18:09 |
|
|
Прав си, че беше тъпо да използвам тази дума, но се колебаех между букиране и запазване (на места).
А при условията, които се предлагат от българските агенции - режат ти главата само защото е Нова година, и аз никъде не ходя, в къщи или на купон. Само се чудех дали и кога ще се предлага и тук нещо по-евтино, ако си го платиш по-рано, което и логично и справедливо. Ама един познат ми каза, че в агенциите октомври и част от ноември било почивка от лятото, преди да почнат да събират клиенти за осми декември и Нова година, къде ти ще мислят за това...
| |
|
Тема
|
Защо не си направите един експеримент
|
|
| Автор |
Areнт () |
| Публикувано | 29.10.02 17:35 |
|
|
и не се огледате по сайтовете на чуждестранните хотели и туристически агенции за цените около Нова година, пък после да си говорим за българските агенции?
| |
|
Тема
|
[re: Haтaлия]
|
|
| Автор |
Haco () |
| Публикувано | 29.10.02 23:12 |
|
|
Ami ako razbirate anglijski njama nikakyv problem da poglednete
Cenite sa takiva kakvito gi vizhdate, njama ceni za bulgari, dopylnitelni namalenija i drugi takiva i po Nova godina i Koleda za naj malko 5 dena reservacija.
Ako ne razbirajte pitajte
| |
|
Тема
|
Направих си експеримента
[re: Areнт]
|
|
| Публикувано | 30.10.02 10:42 |
|
|
Ами аз си го направих този експеримент още преди няколко седмици. Пуснах си един сърч в google и бях засипана със сайтове (пусках сърч и в българския google, излязоха оферит от минали години...)
Та: пълно е с пакети за Коледа, за Нова година. Специално гледах за Австрия, Франция, Италия. Има пакети за курорти и за хотели в градове.Има и оферти само за нощувки, много привлекателни - например намерих един апартамент в Хърватска за 29 евро на нощ.
Мои приятели, които живеят в Лондон, ми казаха, че билетът Лондон-Виена-Лондон е бил преди месец 180 паунда, две седмици по-късно вече е бил 230 паунда, а сега е 280. Става дума за Нова година. Т.е. ако си в Англия, можеш през октомври да си платиш новогодишното пътуване и да ти излезе поне със 100 паунда по-евтино.
Ако знаеш за нещо подобно, предлагано от българска агенция, независимо дали за БГ или за чужбина, кажи...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|