Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:52 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Пътешествия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Давайте да автостопираме и велосипедираме !!!!нови  
АвторБaдpyлбyдypa (Нерегистриран)
Публикувано04.03.02 11:47

Абе хора що да си даваме паричките на туроператори аз предлагам да се кооперираме и да ходим поне по Европата на автостоп - така е по-евтино а освен това и по-интересно! Търся ентусиасти! Най ми се ходи по другите континенти но на първо време Испания и Португалия!!!
Хайде пишете и да тръгваме!!

badrulbudura@gbg.bg[reаоаd]

Тема Re: Давайте да автостопираме и велосипедираме !!!!нови [re: Бaдpyлбyдypa]  
Авторaha (Нерегистриран)
Публикувано07.03.02 23:25

aman ot entusiasti

Тема Re: Давайте да автостопираме и велосипедираме !!!!нови [re: aha]  
Авторbadrulbudura (Нерегистриран)
Публикувано11.03.02 17:39

kade gi wigdash tia entusiasti be?

Автор Zlia (ненаказан)
Публикувано17.03.02 09:19

mnogo yako si go namislila princeso, ako nyakoi se navie - bravo shte kaja az na takava iniciativnost:)))
chesno kazano i na men mi se velosipedira iz evropata no mi lipsvat:
1. sumishlenici
2. smelost
ti dokude stigna?
na men mnogo mi se hodi v kuba, ei bogu!
s edin priyatel sme reshili nyakoi den da izbyagame tam.
tam dori ne se nalaga da rabotish, shtoto drehi zakvo sa ti kato e vinagi toplo, a kato ogladneesh e dostatuchno samo da ritnesh nyakoya palma dokato si lejish na plaja da ti pusne nyakoi kokosov oreh i gotovo..
taka ili inache ako ne drugo to pone shte kuponyasvame zdravo - kakvoto pravyat vsichki vsushtnost...

iskam karnache ot riba mech!

Авторsali (Нерегистриран)
Публикувано18.03.02 16:52

ok.mnogo iskam.dori mislia da hodia to4no tam.dory sym si platil,pishi kak mislisj da go napravish tozi nomer na mail:katarama@mail.bg
i :direk@rambler.bg

Тема Re: Давайте да автостопираме и велосипедираме !!!!нови [re: aha]  
Авторsali (Нерегистриран)
Публикувано18.03.02 16:59

niakoi znae li s kolko djobni pari da si vzema za da mi stignat za:2.dena v ugoslavia,dva dena v italia,dva dena vyv frantsia,dva dena v ispania i tri dena v portugalia
i kakvo moga da si kupia s tiah?
na mail katarama@mail.bg

Тема Re: Давайте да автостопираме и велосипедираме !!!! [re: sali]  
Автор crazy (непознат)
Публикувано19.03.02 17:15

Сали, много ти препоръчвам да си извадиш дебитна карта. Не се сещам за недостатъци, а предимствата са много, като например не носиш един куп кеш и се притесняваш и можеш да теглиш колкото ти трябват. В Европа почти навсякъде може да се плаща с карта без да е нужно да теглиш от банкомат. Е, има и изключения, като улични продавачи на сладолед напр., но затова има банкомати.
За това колко пари ще ти трябват - ами както си описала - много
По принцип зависи какво ще правиш там, къде ще спиш...
В Италия едно хапване в заведение е към 8 евро, в хотел стаята е мин. 50, бензина е по-скъп отколкото в Бг, има такса за магистралите, всеки музей е поне 5 евро. Във Франция е по-скъпо, във Португалия е по-евтино, за Испания не знам. Надявам се че добиваш представа за картинката, а ако не можеш да го сметнеш - качваш една голяма сума в картата и готово.

Тема И аз съм навитнови [re: Бaдpyлбyдypa]  
Автор Aнreл ()
Публикувано21.03.02 14:12

ICQ 32405267

mail:

Автор Firefox (юнимуна)
Публикувано23.03.02 18:49

Хъм, идейката е чудесна, а и съм приятно изненадана от що годе положителното й посрещане - отдавна вече бях отписала всички в този форум като обикновени "туристи", само името му е за пътешественици...
Не, че съм особено навита специално за Испания и Португалия, но както го описваш ти с велосипеди или на стоп, това значи да минем транзит през цяла Европа, така че защо не?!
А за колко време мислиш, че бихме могли да го спретнем това пътуване. За съжаление сесията зове, а оставих и една гадост за септември...
Ако все пак предложението ти е било сериозно - пиши ми на мейла - има го в профила.

А пък един мармот си свива трева!...

Тема Re: Давайте да автостопираме и велосипедираме !!!!нови [re: Firefox]  
Автор Zlia (ненаказан)
Публикувано25.03.02 11:59

ama zashto da pishe na meila!!:)) az kato gledam kolko entusiasti se nasubraha bi bilo nai-yako da trugnem vkupom!! tukmo shte e i po-bezopasno i po-zabavno!! tui to

iskam karnache ot riba mech!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.